Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn
BOX 41
HELDERWETENDE VEERLE
HELDERWETENDE VEERLE
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

HELDERWETENDE VEERLE

Dag lieve Zielen, 
Als ervaringsdeskundige op verschillende raakvlakken kan ik jou helpen in het bewust worden van je eigenheid op weg naar eenheid en in overvloed. Ik maak gebruik van Madame Lenormand, de pendel en met behulp van de Dryadenkaarten (de boomgeesten met helende krachten) kan ik jou een klein ritueel (meditatie) aanbieden die jou op dat moment helpt op weg naar inzicht in je eigen en/of anderen. Wat jou helpt, helpt mij en wat mij helpt, helpt jou: zo zijn er impulsen voor elke situatie en werk ik met de lichtwesenkaarten samen met de Krachtige engelen De Elohimstralen.

Nog een andere werkwijze van mij: 
Loop je ergens op vast en heb je iemand nodig die even een schop onder je kont geeft, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik draai er geen doekjes rond en werk als een spiegel voor jou. Dit is nog één van mijn talenten die ik heb mogen ontvangen. Denk je hier klaar voor te zijn? geef het aan!

Verder heb ik een cursus DGT (dialectische gedragstherapie) gevolgd. Dit zijn vaardigheden die je kan aanleren om te leren omgaan met jezelf alsook met andere.

Voorbeeld: Stop denk doe, dit is een hulplijn die ik jou kan aanbieden in het tot rust komen wanneer je niet uit je denken geraakt en je in crisis dreigt te gaan.

Tot hoors,
Veel liefs Veerle

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Real Time Web Analytics