Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn
BOX 25
PARAGNOST HELER SUJADI
PARAGNOST HELER SUJADI
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOST HELER SUJADI

Lieve mensen, 

Als Paragnost~leraar en energetisch heler, tezamen met de genoten levenservaring en groeiprocessen, kan ik u oprecht en aanvullend terzijde staan, voor het verkrijgen van een  ruimer en verhelderend overzicht en inzicht op uw leven.
Middels uw thema- of vraagstelling en gebruikmakend van de ‘Grote Lenormandlegging’, neem ik uw levensproces waar, via Paranormale waarneming. Hierdoor worden er antwoorden en inzichten aangereikt, die u uitnodigen om op een andere wijze naar u zelf, naar situaties en relaties kunt gaan kijken.
Deze mogelijkheid maakt u bewust en alert, waardoor u positieve veranderingen bij u zelf kunt gaan aanbrengen. Hierdoor komt uw situatie en relatie met de ander, in een geheel andere perspectief te staan. Verantwoordelijkheden en te maken keuzes, worden dan ook duidelijk en helder.
Daarnaast bied ik ondersteuning, voor het transformeren en neutraliseren van ‘negatieve’ energieën en patronen (rituelen en lagere energie trillingen) En toon ik waar voornamelijk de kernoorzaak ligt.  

‘Collectieve heling, op afstand’:                                                                                                            
Elke Donderdagavond van 20:00 tot 20:30 uur, vind de wekelijkse ‘Collectieve heling, op afstand’ plaats. Deze is bedoeld voor uw transformatie en bewustwordingsgroei, om onder meer blokkerende energieën (emotionele blokkades), patronen en structuren te transformeren. Hierdoor komen wij weer dichter bij onze intuïtie en ware gevoelens.  

De kern van ons leven is, ervaren, leren en weer loslaten. Waar het op neer komt is, dat we ons niet meer krampachtig hoeven vast te houden aan oude pijnlijke ervaringen en oude angst herinneringen. We mogen weer leren open staan, voor nieuwe ervaringen, levens bezielende omstandigheden en zielen aantrekken, welke de kwaliteit van ons leven als mens, positief aanvullen, verdiepen en verlichten.  
Indien u hiervoor kiest, bent u bewust en wakker, om uw leven op een vernieuwende en verfrissende wijze, van heldere kleuren en geuren te voorzien! 

Graag sta ik u terzijde in uw veranderingsproces!
                                                                                                                                   
Voor meer informatie, neemt u contact op met Sujadi.
'De kracht en Liefde die u ontvangt, ligt niet in de betekenis van het gesproken woord, maar in de intentie, waarmee u het tot u neemt'.

Mijn hartegroet, Sujadi

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Real Time Web Analytics