Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn
BOX 69
PARAGNOSTE ANGELA
PARAGNOSTE ANGELA
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

PARAGNOSTE ANGELA

Soms valt het niet mee beslissingen te moeten nemen op welk gebied dan ook. Wij zijn mensen en wij hebben het recht, om af en toe twijfelen, bang te zijn, moe te voelen, te stressen, even geen uitweg meer te zien. Maar ook met vragen over ouders & kinderen, miscommunicaties, liefdesverdriet,  een verloren iemand, het missen van iemand, kwijtgeraakte vertrouwen, partner verlaten e.d., kun je bij mij goed terecht.

Soms valt het mee, maar wij zijn mensen en wij hebben rechten om gelukkig te zijn. Wij willen graag bevestiging krijgen van een nieuwe liefde, bevestiging dat wij het goed doen, dat wij ons eigen pad veranderen in de goede richting. Wij willen de ware liefde ontmoeten! En ook kun je terecht bij mij met vragen over kinderen die gaan studeren, trouwen, nieuw werk, nieuw leven!!!!

Soms, kunnen wij in onze omgeving niet gemakkelijk dit soort vragen stellen...zij staan te dicht bij ons. om objectief antwoord te geven. Soms wij zijn bang om beoordeeld worden.

Het bellen met een Spirituele lijn is op zo'n moment de beste oplossing.


Door middel van mijn professionele tarot legging voor jou, ontvang je van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos, waar jij meteen mee verder kunt. De boodschappen krijg ik in beelden of in geluid aan wie het is bestemd.

Ik ben Angela, Medium en Paragnost met een aangeboren Gave.Je ontvangt van mij zeer persoonlijke boodschappen vanuit de Kosmos waar jij meteen mee verder kunt.

Mijn missie is het helpen van mensen. Altijd welkom voor alle vragen. Samen wij komen zeker uit!!!!
Ik wens allemaal kracht van Universum en sterke positieve gedachten !!!!
Het is de eerste stap voor succes en oplossing!!!

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Real Time Web Analytics