Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Gastenboek

gastenboek Qmediums Online MediumsWilt u graag een bedankwoordje kwijt voor een specifieke consulent in ons gastenboek?Vul dan gerust het onderstaande reactieformulier in, onderaan deze pagina. Na goedkeuring door Qmediums, zal uw bericht normaliter binnen 3 werkdagen worden geplaatst. Daarbij geldt dat Qmediums het recht behoudt, om niet alle berichten te plaatsen. Voor overige doeleinden is dit Gastenboek niet bedoeld en zal verdere communicatie uitgesloten worden.

 

MEDIUM-PARAGNOSTE TONNY dinsdag 20 juni 2017

Lieve tonny wat hebben wij gisteren een fijn gesprek gehad eerlijk Ik heb er heel veel aan hier word Ik heel sterk van dank je wel wat Ben je een eerlijk mens lieve gr


MEDIUM MARJA M. maandag 19 juni 2017

beste Marja je blijft me verbazen met je mooie boodschappen en tekeningen je bent gewoon een kanjer van goud, liefs…


PARAGNOSTE MAAN zondag 18 juni 2017

Net een fijn gesprek gehad met paragnoste Maan. Eerlijk, accuraat en liefdevol en vele inzichten rijker. Zeker tot een volgende keer!


PARAGNOSTE MAAN zondag 18 juni 2017

Lieve Maan, al een halfjaar begeleid jij mij met adviezen en vooral een luisterend oor. Jij hebt zoveel vertrouwen in een persoon dat als diegene ophangt rustig en zelfverzekerd is. Ik ben blij dat wij een goede band hebben opgebouwd. Alles wat je zegt komt letterlijk uit. Soms eng, maar negen van de tien keer blij ermee! dankjewel Maan dat je er altijd bent wanneer ik het nodig hebt..


PARAGNOSTE YASMINE zaterdag 10 juni 2017

Hoi Yasmine, toen ik net ophing riep ik: cool! Spontaan en hardop. door de telefoon zei ik dat ik.morgen pas een reactie zou schrijven omdat (ook omdat het al 01.30 was) ik, na ruim een uur met jou gepraat te hebben, dacht moe te zijn. Het tegendeel is echter waar! Door het gesprek voel ik het weer stromen, in de enige juiste flow. Jouw concrete praktische tips/adviezen, maken dat ik vol vertrouwen mijn uitdaging durf aan te gaan. Sterker nog: ik voel me net weer een klein kind die een.spannend avontuur tegemoet gaat en niet kan wachten.en slapen vd opwinding! Verlichtend waren je inzichten en dat je woorden gaf aan bepaalde gevoelens. Gevoelens die continue komen en gaan en ik niet wist wat ik hiermee moest. Nu voelt dit rustig, oke en goed, alsof het allemaal zo hoort. Dit allemaal icm een vlotte, natuurlijke, down to earth houding, maakt dat ik je COOL vind ;-). Dank je wel, ik kan weer een tijdje verder en ik weet je zeker zonodig weer te vinden!!


MEDIUM CLAIRE donderdag 8 juni 2017

Hallo Claire

ben blij dat ik je weer gesproken hebt en ja het gaat heel goed met me heb je net gehoort ja zit zo lekker in me vel het gaat zo lekker met mijn ben blij dat ik voor mezelf heb gekozen had ik eerder moeten doen maar ja er komen nu mooie dingen op me pad ik houd je op de hoogte over van alles ben blij dat je aan me gedacht hebt nog hihi nogmaals dank voor je gezelig praatje komt goed met mijn tot gauw weer ik zal je wel een keer bellen maar nu het goed gaat hoef dat niet ben blij dat ikje even heb gesproken dag lieve vriendin groetjes Antwan


MEDIUM JOLIE donderdag 8 juni 2017

Lieve Jolie,
Dank voor je heldere en liefdevolle Reading .
Een waardevolle omarming van herkenning en wederontmoeten in ons gesprek.
Het geeft een eye opening.
Op het juiste moment, dank je


1 45 46 47

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Real Time Web Analytics