Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Gastenboek

gastenboek Qmediums Online MediumsWilt u graag een bedankwoordje kwijt voor een specifieke consulent in ons gastenboek?Vul dan gerust het onderstaande reactieformulier in, onderaan deze pagina. Na goedkeuring door Qmediums, zal uw bericht normaliter binnen 3 werkdagen worden geplaatst. Daarbij geldt dat Qmediums het recht behoudt, om niet alle berichten te plaatsen. Voor overige doeleinden is dit Gastenboek niet bedoeld en zal verdere communicatie uitgesloten worden.

 

MEDIUM MIRJAM dinsdag 22 augustus 2017

Wat een consult ! Duidelijk ! Zeer precies in alle antwoorden , ook wat tijd betreft . Zelfs details komen aan bod . U heeft mij op de rooster gelegd voor dingen die ik wist over mezelve maar ook dingen die ik niet wist .. U kan zeer goed een link uitwerken ! U springt mee van de ene vraag op de andere en geeft echt inzicht waar een mens wat mee kan ! Hartelijk dank .


PARAGNOSTE MAAN donderdag 17 augustus 2017

Hallo Maan ,
Ik heb je toch al een paar keer aan de lijn gehad voor advies en ik kan er maar niet genoeg van krijgen , je slaat telkens weer de nagel op de kop . Soms tot op het grappige af . Je bent gewoon super . Bij beslissingen zal ik zeker aan je denken en je advies en raad opvolgen . Dank je wel


PARAGNOSTE MAAN donderdag 17 augustus 2017

Hallo Maan,

Nu, een paar uur na ons gesprek wordt de impact nog duidelijker, voel ik dat er zaken zijn gaan schuiven in mijn binnenste. Ik krijg er een blij gevoel van. Dank je wel voor je heldere duiding, en voor de nieuwe inzichten die dus echt op hun plaats beginnen te vallen. Ik ga meteen beginnen met mijn bevrijding! Ik voel dat het heel erg klopt. Hartelijk dank!


PARAGNOSTE MAAN woensdag 16 augustus 2017

Lieve Maan,
dank u wel voor het ophelderend gesprek, wat u oppakt en en zegt is zo duidelijk. Het heeft mij inzicht gegeven wie ik ben en waarvoor ik sta.
Nogmaals dank voor uw het gesprek ik ga u zeker nog een keer bellen !


MEDIUM MIRJAM woensdag 16 augustus 2017

Lieve Mirjam,

Dank voor de liefdevolle en wijze woorden die mij rust en nieuwe inzichten hebben gegeven.
Dankzij jou heb ik het vertrouwen dat mijn liefdesleven zich gaat ontpoppen zoals mijn hart dit verlangt.


PARAGNOSTE MAAN zaterdag 12 augustus 2017

Gisteren een super lang en fijn gesprek gehad met Maan.. mijn vermoedens verder duidelijk bevestigd.. nu hopen dat hij volgende week weer contact met mij op neemt en benieuwd wat voor nieuws ik mag verwachten.
Je bent een ontzettend lief en warm persoon maar zegt ook waar het op staat met mijn zielsverwant.. je bent een topper!


1 48 49 50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Real Time Web Analytics