Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn
BOX 06
LICHTWERKER LIES
LICHTWERKER LIES
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

LICHTWERKER LIES

Hoi fantastisch mooi mens, welkom.

Ik ben intuitief lichtwerkster, heldervoelend & -wetend en happy lifecoach, gespecialiseerd in bewustwording- en transformatieprocessen.

Liefdevol en intuitief begeleid ik je met alle vragen en situaties waarmee je zit naar jouw goddelijke vonk waar alle antwoorden aanwezig zijn. Alle ervaringen in je leven bieden kansen jeZelf te hervinden en een uitdaging tot gelukkig leven zonder voorwaarden. Mijn manier is je dichterbij jouw waarheden te brengen, zodat je daar kracht uit kunt putten. Ik help bij bewustwording van patronen die je als kind bent gaan leven om te kunnen overleven en ondersteun jou ander gedrag te kiezen dat leidt naar het leven wat je wenst.

In mijn weg naar huis heb ik ervaren hoe fijn het is dat iemand liefdevol luistert, je begrijpt, aanvoelt, inzichten en een duwtje in de rug geeft waar nodig om de koers te bepalen die bij je past.

In een gesprek kan ik helderheid geven en mogelijk tipjes van de sluier oplichten naar wat in het moment ontdekt wil worden om eventueel ruim baan te maken voor een volgende stap. Daarbij maak ik soms gebruik van spirituele kaarten.

Liefs,
Lies

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Real Time Web Analytics