Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn
BOX 39
MEDIUM ATSJE
MEDIUM ATSJE
phonenumber-nl
0909 - 0119
phonenumber-be
0907 - 07387
Afwezig

MEDIUM ATSJE

Sinds mijn geboorte wist ik al dat ik anders was dan de mensen uit mijn omgeving. Ik zie, hoor en ervaar alles om me heen op een bijzondere manier en weet vaak al wat er staat te gebeuren. Ik doorzie mensen en kan soms in hun levens kijken. Door me te concentreren op de ander voel ik veelal wat de ander nodig heeft. Ik geef graag advies aan mensen, die daar voor open staan en heb ik mijn werk als verpleegkundige, spiritueel therapeut en magnetiseur al veel adviezen mogen geven vanuit het universum. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit werk mag doen hier op aarde.

  
De grootste bron waaruit ik werk is de liefde, want liefde is de meest helende kracht in de wereld. Niets gaat dieper dan de liefde. Het geneest niet alleen het lichaam, niet alleen de geest, maar ook de ziel.
Vanuit die liefde werk ik samen met de engelen en mijn gidsen en daarbij maak ik gebruik van kaarten en mijn universele energie, die ik astraal naar mensen kan uitzenden, zodat er een energieoverdracht kan plaatsvinden als dat nodig is en de ander dit wil ontvangen.
  
Graag geef ik ook jou/u een healing, een reading of een spiritueel advies.

  
Ik ben bereikbaar overdag en in de avond, tot gauw.

Warme, lieve harte groet
Atsje

 

bellen-met-credits-paranormale-hulplijn-online-mediums-paragnosten-helderzienden


TIP:
Bel voor slechts € 0,80 per minuut met de credits van Qmediums!

Real Time Web Analytics