Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Online Helderzienden Live

Helderzienden Online Live België Qmediums - Online MediumsHeldervoelendheid is een mooi gegeven want gidsen kunnen dan emoties overbrengen, zowel van de stoffelijke als de astrale mens. Voor helderzienden is dit zwaar, omdat de helderziende ook in het persoonlijke leven emoties van andere mensen opvangt en beleeft. Zo zal een heldervoelend medium door andere mensen als wisselvallig worden ervaren, niet wetende dat deze wisselvalligheid niet met zijn karakter te maken heeft maar met het overnemen van emoties van anderen.

Toch heeft dit ook voordelen, van als een heldervoelend medium van zelf erg verdrietig is op een bepaald moment, dan zal een vrolijk iemand die zich in zijn buurt bevindt dit medium erg vrolijk maken, omdat het medium wordt beïnvloedt door deze emotie. Andersom kan echter ook het geval zijn. Door ervaring en begrip zal het medium dit echter in banen kunnen leiden en het verdriet als een boodschap zien en het daarna weer weg kunnen geven.

Heldervoelendheid gaat echter over veel meer dan alleen emoties. Een heldervoelend medium pakt zowel emoties als ziekten, kwalen, pijnen, de lichamelijke en geestelijke gewaarwordingen van de stoffelijke en astrale mens. Het medium voelt dan bijvoorbeeld dat een overgegane ziel pijn in zijn hartstreek had en zo is overgegaan. Hij voelt, naast de emotie die daarbij hoorde, de pijn in de hartstreek letterlijk bij zichzelf, tot het moment dat de boodschap duidelijk is voor het medium en hij dit kan doorgeven.

Dus een heldervoelend medium is gevoelig voor alles wat de mens kan beroeren. Een zware taak, maar voor zowel de gids al medium een heel duidelijk gegeven om mee te werken. Het medium zal diegene die een consult heeft immers veel informatie kunnen geven over de emotionele en lichamelijke beleving van de stoffelijke of astrale ziel. En dit werkt erg bevestigend voor de vragende partij.

Helderhoren
Door de kracht van de gedachte communiceren gidsen met de mediums. Zij brengen door telepathie de woorden naar een medium over. Die vangt dit op in zijn ziel, zeg maar zijn astrale hersenen en vormt de woorden om in de taal die voor hem begrijpelijk is. Dus als het ene medium het begrip “dokter” gebruikt, zal het andere medium het vertalen in het begrip “arts”.

Er is geen taalbarrière dus of het nu een Nederlands, Duits of Engels medium betreft, zij kunnen gidsen verstaan en hun ziel vertaalt het in de taal die door hun begrepen wordt.

Er wordt vaak, zo niet altijd, gewerkt met een medium waarmee men samen een leven gedeeld heeft. Met andere woorden, gidsen kunnen het medium doorgeven wat hun kenbaar willen maken op een manier die door het medium te hanteren is.
Er is voor een medium een verschil tussen het horen van zijn gids en het horen van een overgegane ziel.

Een overgegane ziel zal altijd een boodschap geven die voor de stoffelijke mens een bevestiging is van de persoon die spreekt, een herkenbare bevestiging. Het medium krijgt verder van zijn gids de aanwijzingen die nodig zijn om functioneel te kunnen werken.

Helderruiken
Een helderruikend medium krijgt door wat er gebeurd is, wat er nu gebeurt of nog moet gaan gebeuren. Dat geldt voor alle waarnemingen. Dit kan een waarschuwing zijn voor een brand. En als zodanig wordt helderruikendheid door gidsen gebruikt. gidsen kunnen een helderruikend medium de geur van rozen doorgeven, als bijvoorbeeld de overgegane oma veel van rozen hield.

In principe kunnen alle geuren doorgegeven worden en worden deze dan ook echt door het medium geroken, wat niet altijd even prettig is. Denk maar aan urinelucht of een gaslucht.

 

Bekijk hier  welke consulenten er op onze paranormale hulplijn werken als helderzienden.

 


Wat is het verschil tussen Mediums, Paragnosten en Helderzienden?

♦ Een Medium is iemand met een gave die haar of zijn boodschappen vaak doorkrijgt via zijn of haar gids(en). Ook is het zo dat een medium in sommige gevallen “contact” kan maken met een overledene.

♦ Helderzienden zijn personen die beelden door krijgen, of iets horen(helderhorend), ruiken (helderruikend) of voelen (heldervoelend).

♦ Een Paragnost is iemand met meerdere gaven. Dit kunnen zowel de gaven van een medium zijn als van helderziende.

Real Time Web Analytics