Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Kreeft (22 juni – 22 juli)

Kreeft AstrologieKreeft is een mysterieus teken, vol tegenstrijdigheden. Ze willen veiligheid en het comfort, maar zoeken ook het avontuur. Ze zijn zeer behulpzaam, maar soms ook chagrijnig en onverschillig. Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid die gemakkelijk kan worden verborgen onder een rustige en koele buitenkant. Met Kreeft, is er altijd iets meer dat het oog kan zien, want ze zijn altijd gedeeltelijk verborgen achter hun schild. Wanneer Kreeft echter de steun krijgt die het nodig heeft, dan hebben ze een enorme hoeveelheid te bieden. Wanneer Kreeft beledigd wordt, hebben ze de neiging om te mokken in plaats van de confrontatie aan te gaan. Kreeft is de perfecte moeder, dit is het teken dat moederschap vertegenwoordigt. Ze hebben onvoorwaardelijke liefde en zorgen meer dan enig ander astrologie teken. Ze hebben een uitstekend geheugen en zijn zeer oplettend en kunnen andere mensen goed lezen. Ze hebben meestal snel door of andermans bedoelingen goed zijn of niet. Iemand met het sterrenbeeld Kreeft is erg bezitterig, niet alleen op materiële bezittingen, maar ook op mensen. Kreeft zal altijd in contact willen blijven met oude vrienden en iedereen die ooit een vriend is geweest. Ze vinden het makkelijker om een ​​vriendschap te onderhouden dan proberen een ​​nieuwe persoon te vertrouwen.

Kreeft en Vriendschap:
Kreeft is zeer trouw aan mensen die hen waarderen en hen ondersteunen, ze zijn de verzorgers van de dierenriem en ze zullen die persoon voor een lange tijd helpen en verzorgen. Een van de grootste pluspunten van de Kreeft is het vermogen om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven. Dit komt omdat ze in plaats van dingen doen voor zichzelf, ze dit voor andere mensen doen. Dit is een positieve cyclus, omdat ze zich goed voelen als ze iemand geholpen of blij gemaakt hebben. Iedereen kan leunen op een persoon met het sterrenbeeld Kreeft, ze zullen luisteren naar andermans problemen en hen willen helpen. Maar let op ze zullen zelden hun eigen diepe gevoelens uiten. Mensen die diepe emotionele gedachten en meningen willen delen met een Kreeft zullen uiteindelijk het gevoel krijgen dat het uiten van gevoelens alleen van hun kant komt. Een Kreeft is meestal een levenslange toegewijde vriend die je kunt vertrouwen.

Kreeft Temperament:
Ze zijn complex, kwetsbaar, onvoorspelbaar en temperamentvol. Ze hebben constante steun en aanmoediging nodig, meer dan welk ander teken van de dierenriem. Zelfs wanneer aan alle behoeften wordt voldaan, kunnen ze prikkelbaar en humeurig zijn. Ze hebben een ongemakkelijk, breekbaar temperament. De tegenstrijdige aard van Kreeft zorgt voor stemmingswisselingen en soms driftbuien. Ze zijn snel beledigd en kunnen lang mokken als ze zich aangevallen voelen.

Kreeft en Onafhankelijkheid:
Kreeft is een astrologie teken dat bol staat van de tegenstrijdigheden, zodat als het gaat om onafhankelijkheid, ze eventueel wel of niet onafhankelijk zijn. Aan de ene kant hebben ze het doorzettingsvermogen en de drive om te doen wat er gedaan moet worden en zijn ze zelfvoorzienend en zijn niet afhankelijk van andere mensen voor materiële dingen. Maar aan de andere kant, zijn ze wel afhankelijk van mensen voor emotionele steun en aanmoediging. Een Kreeft die niet volledig op zichzelf gericht is moet de voortdurende steun van anderen voelen en zal niet erg onafhankelijk zijn. Maar Kreeften die zijn “geëvolueerd” en op de juiste wijze hun emotionele kwesties oplossen zullen enorm succesvol en zelfstandig zijn. Ze hunkeren naar aandacht en comfort van andere mensen en ze zijn het gelukkigst wanneer ze een kleine, hechte groep vrienden of familie.

Kreeft Diep van Binnen:
Het is moeilijk voor een Kreeft om zich te openen en het hebben van een emotionele band. Dit komt omdat Kreeft het moeilijk vind om mensen te vertrouwen. Dit kan ervoor zorgen dat ze een negatieve kijk op het leven krijgen en denken dat het leven ellendig is. Kreeft heeft veel emotionele problemen, maar als ze eenmaal overwonnen zijn, dan is er vrijwel niets dat ze niet kunnen doen. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen. Kreeft leeft in het verleden. Ze houden gebeurtenissen in het verleden dicht bij hen en zullen vaak stilstaan ​​bij het verleden. Ze moeten leren loslaten en in plaats daarvan leven in het nu. Diep van binnen is Kreeft is een zeer krachtig teken, ze hebben de mogelijkheid om op te komen voor wat zij denken dat goed is en ze hebben veel doorzettingsvermogen. Ze zijn niet dol op verandering, maar ze hebben wel de wil om te doen wat er gedaan moet worden, want ze zijn zeker niet lui.

Kreeft en Zaken:
Als Kreeften eenmaal hun emotionele problemen zoals verlegenheid en onzekerheid hebben opgelost, dan zal hun krachtige karakter naar voren komen. Dan is er praktisch niets wat ze niet kunnen doen. Door hun intuïtieve begaafdheid en hun creatieve geest, zijn ze in staat om trends te voorspellen. Ze kunnen goed omgaan met rijkdom en weten waar ze moeten investeren. Geld en financiële ruimte is erg belangrijk voor een persoon met een Kreeft sterrenbeeld en dit verklaard hun gedrevenheid in het bedrijfsleven. Zij hebben behoefte aan financiële zekerheid en als ze zich goed concentreren en niet toestaan ​​dat hun emoties het over nemen, zijn ze meer dan in staat om hun financiële doelen te bereiken. Ze hebben een ongelooflijk doorzettingsvermogen en zullen opkomen voor alles waar ze in geloven. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen. Ze zijn uitstekende zakenmensen en investeerders.

Positieve Eigenschappen van een Kreeft:

  • Sympathiek
  • Flexibel
  • Loyaal
  • Zorgzaam
  • Betrouwbaar

Negatieve Eigenschappen van een Kreeft:

  • Egocentrisch
  • Overgevoelig
  • Humeurig
  • Aanhankelijk
  • Zelfmedelijden

 

Real Time Web Analytics