Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Maagd ( 24 augustus – 23 september)

Maagd AstrologieMaagden leven totaal in hun eigen gedachten, alles is van binnen. De externe wereld zal de Maagd als een kalm en bedaard individu zien, maar van binnen zit er een nerveuze, ongecontroleerde geest die dingen probeert uit te vogelen en constant alles probeert te verbeteren en te analyseren. Een Maagd kan moe worden zonder ook maar een centimeter te bewegen. Een Maagd heeft een constante drift om te verbeteren en te perfectioneren, dit kan leiden tot extreme kieskeurigheid. Maagden zijn puur, hun motieven zijn altijd eerlijk en zullen nooit een slechte intentie hebben. Maagden zijn constant aan het proberen om dingen te bereiken.

Maagden en Vriendschap:
Mensen kijken vaak naar Maagden voor vriendschappen omdat ze heldere denkers zijn en logisch problemen op kunnen lossen. Ze zijn eerlijk, loyaal en vastberaden. Sommige mensen vinden Maagden kil of emotioneel afstandelijk omdat zij vaak op logica afgaan en niet op emoties of gevoelens. Het kan lastig zijn om er achter te komen of een Maagd sterrenbeeld zich goed voelt of niet. Een persoon die andere mensen goed kan lezen zal merken wanneer een Maagd niet helemaal in zijn vel zit. Maar als een Maagd hiermee geconfronteerd wordt, dan trekt deze zichzelf liever terug dan dat hij hierover praat. Het is slim om een emotionele afstand van maagden te houden tenzij ze zelf over hun gevoelens beginnen. Maagden kunnen proberen om het leven van een vriend te analyseren en te controleren enkel met het doel om dat leven te verbeteren. Wees geduldig met vrienden die maagden zijn en begrijp dat hun suggesties alleen bedoelt zijn om je eigen leven te verbeteren.

Maagd Temperament:
Voordat een Maagd ergens aan begint, of dit nu een probleem of een vakantie idee is, zal deze eerst een analyse van alle feiten moeten maken voordat deze een besluit kan nemen. Hierdoor kunnen ze besluiteloos en traag lijken. Een Maagd kijkt vooral naar de realiteit i.p.v. naar sterrenbeelden. Wat zij geloven is wat het zal worden. Als ze een negatieve blik op het leven hebben, dan zullen dingen die zij presenteren op een negatieve manier afgespiegeld worden en zal de Maagd zich van anderen isoleren. Als ze positief zijn, dan zullen diezelfde dingen op een positieve manier afgespiegeld worden en zal een maagd sterrenbeeld een plezant, goed aangepast persoon zijn. De geest van een maagd is erg krachtig en vereist een juiste levenshouden om vrolijk en succesvol te zijn. Maagden moeten in contact kunnen komen met hun gevoelens, dit is de reden waarom ze vaak kil of afstandelijk lijken. Maagden zijn er erg gevoelig voor om in een ontkenningsfase te belanden. Ze zullen zeggen dat alles goed is terwijl dit misschien niet het geval is. Er is een makkelijkere manier om dit te voorkomen, het enige wat de maagd niet leuk vind om te analyseren zijn zijn eigen gevoelens.

Maagd en Onafhankelijkheid:
De maagd is een zeer onafhankelijk sterrenbeeld. Ze zijn volledig in staat om hun intellect te gebruiken om zelf dingen te regelen. Het is echter wel mogelijk dat hun bekrompenheid hun creativiteit kan aantasten wat tot een monotoon leven kan leiden. Ze kunnen ook te veel in het verleden leven of dingen meer complex maken dan nodig is. Dit kan hun vermogen om vooruit te gaan limiteren. Conclusie: Maagden zijn in staat om onafhankelijk te zijn maar de minder ontwikkelde typen zullen het vaak lastig hebben als ze te kritisch over zichzelf zijn en als ze niemand hebben om zichzelf te helpen om meer te bereiken. Het voordoen dat alles prima is is dus een goed afweermiddel om te voorkomen dat ze naar hun eigen gevoelens kijken. Maagden hebben een onvoorspelbaar en soms onstabiel karakter.

Maagd Diep Van Binnen:
Maagden verlangen een georganiseerde geest. Soms gaat er zo veel energie naar het organiseren van hun geest dat maagden moeite hebben met het organiseren van hun omgeving. Vaak proberen ze een probleem te over-analyseren. Maagden zijn ambitieus en streven om altijd meer te weten te komen en te kunnen. Het is hun eeuwige doel om orde aan de chaos te brengen. Zelfs als, vanuit het oogpunt van een buitenstander, deze orde bereikt is, zal een maagd niet voldaan zijn. Maagden hebben zeer actieve geesten die nooit uitgezet kunnen worden. Maagden sterrenbeelden willen graag van nut zijn, hebben een behoefte om belangrijk en essentieel te zijn in de levens van andere en in alles wat ze doen. De grootste levensles van een maagd is om te vertrouwen in het onbekende. Ze zullen moeten begrijpen dat alles in het leven voor een reden gebeurt. Een reden die zij niet altijd kunnen achterhalen; het hoeft niet zo te zijn dat ze altijd alles weten. Ze moeten leren om rustig te worden en dingen niet te over-analyseren. Een maagd is diep van binnen erg gevoelig en moet gewaardeerd worden voor alles wat hij doet. Wanneer een maagd beledigd of gekwetst is, zou het kunnen zijn dat deze dit niet zal laten zien.

Maagden en Zaken:
Maagden zijn erg intelligent, hebben een uitstekend geheugen en een zeer analytisch brein. Hierdoor zijn ze goede onderzoekers en wetenschappers. Ze hebben ook het vermogen om de emoties van andere personen te analyseren en zijn vaak goed in het achterhalen van de motieven van een persoon. Dit maakt ze goede politiemannen en verhoorders. Maagden zijn erg goed in het oplossen van problemen, dit is wat ze het beste kunnen. Wanneer een maagd met een probleem wordt geconfronteerd, zal deze het probleem in kleine stukken verdelen en deze stuk voor stuk oplossen. Het zijn rationale denkers die erg goed zijn in het oplossen van conflicten tussen twee mensen. Een positie waarbij een van de bovengenoemde kenmerken belangrijk is, wat een vrij lange lijst is, is perfect voor de maagd. Ze houden de wereld in orde.

Positieve Eigenschappen van een Maagd:

  • Behulpzaam
  • Betrouwbaar
  • Analytisch
  • Oplettend
  • Nauwkeurig

Negatieve Eigenschappen van een Maagd:

  • Kil
  • Inflexibel
  • Storend
  • Kieskeurig
  • Sceptisch

 

 

Real Time Web Analytics