Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Ram (21 maart – 20 april)

Ram AstrologieRam is het eerste van de tekens van de dierenriem. Mensen die geboren zijn onder dit teken projecteren sterk hun persoonlijkheid op anderen en kunnen erg op zichzelf gericht zijn. Rammen zijn vaak erg ondernemend en laten sterke indrukken achter op andere mensen. Ze zijn spannend, levendig en spraakzaam. Rammen hebben de neiging om avontuurlijk te leven en willen in het middelpunt van de belangstelling staan, wat natuurlijk terecht is, omdat het vaak zelfverzekerde leiders zijn. Rammen zijn enthousiast over hun doelen en genieten van de sensatie van de jacht, “het bezit van een zaak is het einde van het vermaak” is een prima spreekwoord om Rammen op te sommen. Rammen zijn erg impulsief en meestal denken ze niet na voordat ze handelen – of spreken. Maar al te vaak zullen ze iets zeggen wat in hen opkomt en waar ze later spijt van krijgen.

Ram en Vriendschap:
Rammen zijn goede vrienden, ze kijken altijd om naar hun vrienden met zorg en gulheid. Zo nodig zullen ze hen beschermen ​​en hen aanmoedigen met hun natuurlijke optimisme. Als ze geconfronteerd worden, kan een Ram zich heel kinderachtig gedragen, maar vaker zullen ze terug vechten. Ze staan bekend om hun agressieve aard en driftbuien, als ze hun zin niet krijgen.

Ram en Temperament:
Onafhankelijkheid is de sleutel tot het Ram sterrenbeeld, ze nemen niet graag orders aan van anderen en ze genieten van het krijgen van hun zin. Ze kunnen kinderachtig of humeurig worden als ze iets moeten doen wat ze niet willen. Om toch hun zin te krijgen, zal een Ram liegen als het ze voordelig uitkomt. Echter, ze zijn niet de beste leugenaars en andere mensen hebben ze dan ook vaak al snel door. Een Ram kan makkelijk aanstoot nemen aan opmerkingen. Rammen zijn erg met zichzelf bezig en kunnen erg egocentrisch zijn. Als ze geen aandacht besteden aan de gevoelens van anderen, kan een Ram gemakkelijk andere van zich vervreemden.

Ram en Onafhankelijkheid:
Ram persoonlijkheden zijn onafhankelijk. Als eerste van de tekens van de dierenriem, trekken ze erop uit. Het zijn doorzetters en leiders. Hun vrolijke en magnetische persoonlijkheid verleidt vaak anderen om hun voorbeeld te volgen, vooral omdat Rammen opwinding brengen in het leven van anderen.

Ram Diep van Binnen:
Onder het sterke, onafhankelijke oppervlak kan onzekerheid liggen. Dit is te wijten aan hun intense wil om te slagen. Hierdoor legt een Ram te veel druk op zichzelf, wat kan resulteren in zelftwijfel. Echter, meestal zal het natuurlijke optimisme en enthousiasme deze inhalen en zal de onderliggende onzekerheid nooit getoond worden aan anderen.

Ram en Zaken:
Ram sterrenbeelden zijn activisten. Als er een zakelijk idee op hun weg komt, hebben ze de neiging er vol in te duiken. Rammen zijn meer dan bereid om een ​​gok te wagen en hun dromen en doelen te volgen. Echter, als het succes niet onmiddellijk is, hebben ze de neiging om hun interesse te verliezen en gemakkelijk op te geven. Rammen zijn berucht voor het niet afmaken van wat ze zijn begonnen. Dit komt door de lage tolerantie voor verveling en hun gebrek aan geduld. Als de spanning is verdwenen uit hun zakelijk idee, gaan ze ervandoor om ergens anders iets spannends te doen.

Positieve Eigenschappen van een Ram:

  • Optimistisch
  • Enthousiast
  • Moedig
  • Onafhankelijk
  • Gul

Negatieve Eigenschappen van een Ram:

  • Egoïstisch
  • Impulsief
  • Ongeduldig
  • Humeurig
  • Kort Lontje
Real Time Web Analytics