Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioen AstrologieDe Schorpioen is het sterrenbeeld van extremen en intensiteit. Schorpioenen zijn zeer diepe en intense personen, er is altijd meer dan dat het eerste gezicht wellicht verraadt. Ze presenteren een kille, onafhankelijke en niet-emotionele aard aan de wereld. Echter verbergt dit een extreme kracht, een intense passie, een sterke wil en een voortdurende drive. Schorpioenen hebben een zeer doordringende geest, wees dus niet verrast wanneer ze je vragen stellen, ze zullen proberen om steeds dieper te graven, om dingen uit te vogelen en om een overzicht te creëren van de situatie. Ze willen altijd het waarom, waar en elk ander detail weten. Schorpioenen neigen iedereen om hen heen, en iedereen die zij als zwak ervaren, te controleren. De persoon die het respect verdient van een Schorpioen en die deze dicht bij hem/haar houdt, zal beloond worden met een waanzinnige vriendelijkheid, loyaliteit en vrijgevigheid.

Schorpioen en Vriendschap:
Relaties met Schorpioenen zijn, net als de persoon zelf, altijd lastig. Een relatie met een Schorpioen is een reeks extremen, ze kunnen erg chagrijnig zijn, vaak zonder reden. Schorpioenen staan bekend voor hun hebberigheid en jaloezie, maar ze zijn ook zijn extreem loyaal. Schorpioenen hebben een uitstekend geheugen en, gecombineerd met hun onvermogen om dingen te laten gaan, kunnen een wrok koesteren tegen iemand die hen ooit kwaad heeft gedaan. Het is zelfs zo dat de Schorpioen zelden tot nooit vergeeft en zeker nooit vergeet. Soms zullen ze zelfs wraak nemen op de persoon. Aan de andere kant, ze zullen een vriendelijk gebaar altijd onthouden en dit ook terugbetalen. Een vriendelijk gebaar naar een Schorpioen sterrenbeeld toe zal hun vertrouwen en respect verdienen. Wat zeer belangrijk is wanneer je een relatie met ze op wilt bouwen, zowel romantisch- als niet romantisch. Het beste advies is om eerlijk te zijn tegen een Schorpioen vriend, je zult hiervoor een geweldige vriend voor terugkrijgen die je nooit zult vergeten. Tevens zal hij altijd loyaal zijn en nooit valse beloftes maken. Hun eerlijke en schokkend gevoel voor humor is anders dan bij andere sterrenbeelden het geval is. Een Schorpioen is een geweldige, sterke en interessante vriend die vertrouwd kan worden.

Schorpioen Temperament:
Schorpioenen zijn extreem ambitieus, vasthoudend en vastbesloten, dit uit zich vooral in een machtslustige en controlerende houding. Echter niet in een koppige zin, omdat een Schorpioen altijd zal werken voor wat hij wil. Dit is erg duidelijk voor buitenstaanders. Een Schorpioen zal nooit opgeven, ze zijn erg gedreven om hun doel te bereiken. De sleutel tot succes is hun flexibiliteit. Ze hebben de mogelijkheid om elke situatie te heroverwegen en, indien nodig, een andere aanpak te nemen. Dit maakt ze zeer aanpasbaar en flexibel. Schorpioenen zijn lastige concurrenten, ze zullen, samen met hun observatievermogen en uitstekende geheugen, feiten kunnen herhalen en deze op de tafel kunnen presenteren wanneer dit nodig is. Ze zullen eerlijk winnen, met feiten en argumenten die hun gedachten en meningen ondersteunen. Schorpioenen zijn erg goed in het herstellen van de orde in een chaotische situatie. Tevens zijn ze even capabel om te manipuleren voor hun eigen hebzucht en voordeel.

Schorpioen Onafhankelijkheid:
Sterrenbeeld Schorpioenen zijn zeer onafhankelijk. Ze kunnen alles verrichten waar ze hun concentratie op richten en zullen nooit opgeven. Ze kunnen perfect zelfstandig leven. Ze zijn t.o.v. een aantal andere sterrenbeelden geen sociale vlinders. Sommigen kiezen er zelfs voor om alleen te leven, op die manier is er namelijk nooit een probleem over wie wat thuis controleert. Ze houden er namelijk van om de controle in eigen handen te houden.

Schorpioen Diep van Binnen:
De Schorpioen is het meest verkeerd begrepen sterrenbeeld. Ze draaien helemaal om intensiteit en tegenstellingen. Ze vinden het fijn om van een situatie op de hoogte te zijn en zullen altijd weten wat er gaande is. Ze zullen dit namelijk uitzoeken met hun nieuwsgierige geest. Echter zijn ze ook geïnteresseerd in het occulte, het paranormale, complot-theorieën en andere mysteries. Ze kunnen hun ware gevoelens en motivaties zeer goed verbergen en hebben vaak bijbedoelingen of een verborgen agenda. Schorpioenen zijn zeer emotioneel, hun emoties worden namelijk versterkt, zowel de goede als de slechte emoties. Negatieve emoties als jaloezie en afkeer zijn kenmerken van dit turbulente sterrenbeeld. Aan de andere kant, Schorpioenen staan erg bekend om hun krachtige drive en hun bijzondere toewijding. Schorpioenen vrezen falen en weten dit zeer goed verborgen te houden. Wanneer hun confrontatie niet succesvol is, of wanneer hun carrière faalt, dan zullen ze hun aanpassingsvermogen gebruiken om snel verder te gaan en om de slechte ervaring achter ze te laten. Verwacht echter niet dat ze dit zullen toegeven of dit met anderen zullen delen, omdat dit tekenen van zwakte laat zien; de Schorpioen wil altijd winnen, ze zijn, althans naar hun mening, namelijk de beste! Schorpioenen zijn erg voorzichtig wanneer het op het vertrouwen van anderen aankomt, een persoon zal hun vertrouwen dus moeten verdienen, dit zal gaande de tijd opgebouwd worden en, wanneer deze persoon alle ‘vertrouwenstesten’ heeft doorstaan, zal de Schorpioen sterrenbeeld hem/haar erg diep en intens liefhebben. Onder het kille uiterlijk, vloeien constant energie en emoties. Echter gaat de Schorpioen hiermee om door dit te kanaliseren in nuttige activiteiten, hobby’s, relaties of een carrière. Dit is niet altijd duidelijk voor een buitenstaander, maar het verklaart wel waarom Schorpioenen zo gedreven zijn. Schorpioenen hebben krachtige instincten en vertrouwen hun eigen gevoelens, dit is tevens een andere reden waarom een Schorpioen zelden faalt.

Schorpioenen en Zaken:
Schorpioenen zijn uitstekende artsen, chirurgen, wetenschappers en leiders, ze zijn perfect geschikt voor vrijwel elke ondernemingsvorm die een impact heeft op de wereld of mensen en de samenleving beïnvloedt. Het allerbelangrijkste hierbij is dat de Schorpioen in een machtspositie zit, dit is dan ook de reden waarom deze carrières geschikt zijn voor een Schorpioen. Ze willen allemaal dat één persoon de volledige macht heeft. Schorpioenen neigen in het zakelijke leven vaak eenvoudig rijkdommen te vergaren, ze maken slimme zakelijke beslissingen en zijn zeer conservaties wanneer het op het uitgeven van geld aankomt. Schorpioenen staan erom bekend dat ze geld kunnen maken en dit kunnen verstoppen, ze zullen dit niet aankondigen vanwege hun vrees dat anderen dezelfde route zullen nemen en een concurrent zullen worden of, erger nog, de Schorpioen zullen gebruiken om geld te verdienen.

Positieve Eigenschappen van een Schorpioen:

  • Vindingrijk
  • Dynamisch
  • Oplettend
  • Loyaal
  • Gepassioneerd

Negatieve Eigenschappen van een Schorpioen:

  • Argwanend
  • Manipulatief
  • Onbuigzaam
  • Geobsedeerd
  • Jaloers

 

 

Real Time Web Analytics