Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Stier (21 april – 21 mei)

Stier AstrologieStier is degene met een enorm doorzettingsvermogen, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, woedt de stier nog door. Betrouwbaar en aanhoudend, net als de stier. Stier reageren sterk op hun omgeving. Ze houden van decoraties, kleuren, alles dat een beroep doet op alle zintuigen. Stier houdt van bezittingen en het huis is daarom mooi ingericht. Stier is down to earth, ze houden er niet van om zich opzichtig te gedragen. Ze geven de voorkeur aan comfortabele en creatieve dingen. Stieren hebben een bekende reputatie als koppig, maar dat is niet altijd een slechte zaak. De koppige trek kan Stier in conflict brengen met andere sterke types, vooral omdat een Stier zich snel voor het hoofd gestoten kan voelen. Stieren zijn niet dol op verandering. Ze houden van de vertrouwde en alledaagse dingen van het leven. Stier is makkelijk in de omgang en niet iemand die ruzie zoekt, maar moet een aantal arme zielen proberen een Stier te provoceren, berg je dan maar, want ze hebben een slecht humeur onder het kalme oppervlak. Stier houdt van zekerheid, in elk aspect van hun leven van thuis, tot liefde en hun carrière. De Stier kan geheimzinnig, eigenwijs en gierig zijn. De Stier heeft een neiging om genotzuchtig en lui te zijn. Stieren zijn de meester uitstellers van de dierenriem! Er is echter wel een sterke, aanhoudende wil die tot leven komt wanneer zij dat willen en dan zal niemand ooit zeggen dat ze lui zijn. Het geheim is dat hun luiheid opzij wordt geschoven als het om zichzelf gaat.

Stier en Vriendschap:
Stieren zijn niet dol op verandering. Ze houden van de vertrouwde en alledaagse dingen van het leven. Stier is makkelijk in de omgang en niet iemand die ruzie zoekt, maar moet een aantal arme zielen proberen een Stier te provoceren, berg je dan maar, want ze hebben een slecht humeur onder het kalme oppervlak. Stier houdt van zekerheid, in elk aspect van hun leven van thuis, tot liefde en hun carrière. De Stier kan geheimzinnig, eigenwijs en gierig zijn. De Stier heeft een neiging om genotzuchtig en lui te zijn. Stieren zijn de meester uitstellers van de dierenriem! Er is echter wel een sterke, aanhoudende wil die tot leven komt wanneer zij dat willen en dan zal niemand ooit zeggen dat ze lui zijn. Het geheim is dat hun luiheid opzij wordt geschoven als het om zichzelf gaat.

Stier en Temperament:
Stier zijn erg gevoelig, de geringste opmerking of negatieve opmerking kan persoonlijk worden opgenomen en ze kunnen gemakkelijk beledigd of gekwetst worden. Hun koppige inborst kan resulteren in luiheid. Ze kunnen erg lui wanneer iemand hen een opdracht geeft die ze niet willen uitvoeren. Ze zijn niet lui als het gaat om iets wat ze zelf willen.

Stier en Onafhankelijkheid:
De Stier is niet degene die als eerste het onbekende intrekt, Stier is juist degene die de leider zal volgen en verder bouwt op een nieuwe ontdekking. Oftewel zij zijn degene die ‘de puntjes op de i zetten’. Dit doorzettingsvermogen wordt gegeven aan hen door hun koppigheid. De koppigheid van de Stier is wat ze hun onafhankelijkheid geeft. Ze vinden het leuk om dingen te doen op hun eigen manier. Ze vinden het prima om op zichzelf te zijn, op deze manier worden de dingen gedaan op de manier waarop zij willen dat ze worden gedaan. Stier is niet een volger, maar ze zijn ook niet de dapperste. Stier is op zijn best wanneer ze onafhankelijk zijn. Met hun doorzettingsvermogen krijgen ze veel dingen gedaan en kunnen ze prima voor zichzelf zorgen.

Stier Diep van Binnen:
Stieren zijn niet dol op verandering. Als verandering op handen is, krijgen ze het benauwd. Ze houden niet van iets nieuws, want alles wat nieuw is, is onbekend en Stier vreest het onbekende. De Stier wil orde in het leven hebben en wanneer dat niet het geval is, zal een Stier erg bezorgd worden. Stier probeert het onbekende zoveel mogelijk te ontlopen, om de gevoelens van onveiligheid die ontstaan ​​wanneer nieuwe ervaringen en situaties aanwezig zijn te vermijden. Stier komt niet openlijk voor gevoelens uit en hun innerlijk is verborgen en geheimzinnig. Veel mensen weten niet hoe gevoelig Stier echt is, ze zijn erg goed in het verbergen hiervan. Als gevolg daarvan worden ze vaak emotioneel gekwetst wanneer de verkeerde dingen worden gezegd. Ze nemen dingen soms wat te persoonlijk op. Stier vermijdt het praten over hun emoties en veel mensen zullen nooit weten hoe ze zich echt voelen.

Stier en Zaken:
Stier is een sterk zakenmens. Stier is degene die een enorm doorzettingsvermogen heeft, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, zal de Stier nog vol energie doorgaan. Ze hebben een talent voor financiën en hun financieel advies wordt meestal erg gewaardeerd. Stieren geven geen geld uit aan frivole dingen, maar ze willen wel royaal leven en omringen zich met mooie dingen en goed eten. Bij elkaar opgeteld resulteert dit in een duur uitgavenpatroon. Ze zullen echter niet al hun geld uitgeven en zo ervoor zorgen dat hun bedrijf failliet gaat, want als ze dat doen is hun veiligheid en stabiliteit weg. Dit zal voor veel stress zorgen, wat een Stier zal willen vermijden. Ze weten waar geld kan worden verdiend en hebben de mogelijkheid om te manipuleren en de weg vrij te maken voor hun eigen succes.

Positieve Eigenschappen van een Stier:

  • Trouw
  • Geduldig
  • Gul
  • Betrouwbaar
  • Doorzetter

Negatieve Eigenschappen van een Stier:

  • Bezitterig
  • Materialistisch
  • Koppig
  • Luiheid
  • Genotzuchtig
Real Time Web Analytics