Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Tweeling (22 mei – 21 juni)

Tweelingen AstrologieTweelingen zijn veelzijdig, snel, zowel mentaal als fysiek. Ze zitten barstensvol energie en vitaliteit, ze zijn handig met woorden. Ze zijn intelligent en kunnen zich aan elke situatie en elke persoon aanpassen. Tweelingen zijn nieuwsgierig en willen altijd weten wat er gaande is in de wereld om hen heen. Ze zijn er niet de persoon voor om achterover te leunen en de wereld gaan bekijken, ze willen altijd betrokken zijn. Dit kan ervoor zorgen dat Tweelingen wat te nieuwsgierig worden, ze steken hun neus in andermans zaken! Dit is omdat ze echt genieten van het communiceren, meer dus dan de meeste andere tekens van de dierenriem, ze zijn het ultieme sociale dier. Routine en verveling zijn de grootste angsten van een Tweeling. Tweelingen blijven liever naïef dan dat ze de deprimerende waarheid weten. Ze willen niet een domper op hun vrijheid en positieve energie zetten. Tweelingen kunnen praten en praten, maar ze hebben ook interessante dingen te zeggen, hun gesprek is niet hersenloos gebabbel. Ze hebben interessante meningen en gedachten over dingen en zijn niet bang om hun mening te uiten. Ze zijn altijd op de hoogte en zijn de aangewezen persoon om de laatste sappige roddels te horen. Door gebrek aan doorzettingsvermogen, gaan Tweelingen snel op een andere onderwerp, gedachte of idee over als het niet makkelijk genoeg gaat. Tweelingen kunnen oppervlakkig zijn, ze zullen een mening ergens over vormen zonder dat ze helemaal weten waar ze het over hebben. Dit kan ervoor zorgen dat ze denken alles te weten, wat meestal ook zo is, maar ze zijn te druk bezig om zich zorgen te maken over de details.

Tweeling en Vriendschap:
Tweelingen zijn zeer interessante en spannende vrienden. Ze vinden het leuk om hun stempel te drukken op iedereen die ze ontmoeten. Ze zijn zeer vluchtig en verdwijnt voor een lange tijd als ze nieuwe vrienden willen ontmoeten en nieuwe plaatsen ontdekken. Maar als ze terug komen, zullen ze nieuwe gedachten, meningen en interessante dingen delen met iedereen. Ze zijn erg gul voor hun vrienden, ze zullen veel tijd met je doorbrengen en alles met je delen. Hoewel een Tweelingen sociale dieren zijn, willen ze wel tijd voor zichzelf hebben en dat zal je moeten respecteren. Het leven is zeer interessant en leuk met een Tweelingen sterrenbeeld. Als u advies nodig hebt, kun je het altijd aan een Tweeling vragen. Ze zijn meesters in communicatie en zij kunnen je helpen te krijgen wat je nodig hebt door je te helpen met hun overtuiging en enthousiasme. En bijna altijd is het nog goed advies ook. Belast een Tweeling alleen niet met al uw emotionele problemen, hier kunnen ze niet mee omgaan, omdat het ze teveel vrijheid kost als ze constant hulp en ondersteuning moeten bieden. Een Tweeling vriend kan je bijpraten over de laatste roddels en als je houdt van een gesprek, dan is een Tweeling je beste vriend!

Tweeling Temperament:
Tweeling heeft de mogelijkheid om direct te reageren op alle situaties en als gevolg daarvan hebben ze een nerveus temperament. Ze kunnen worden vergeleken met een springveer als ze proberen om alles in hun omgeving te absorberen. Het feit dat ze genieten van verschillende situaties en mensen voegt toe aan hun nervositeit en dat betekent dat ze bijna constant onder spanning staan. Echter, als ze zich vervelen en niets te bekijken hebben dan zullen ze al snel de behoefte krijgen aan spanning en afwisseling. Dit is de Tweeling tweeslag, voortdurend tegenstrijdige emoties in een spontaan, maar prikkelbaar pakket.

Tweeling en Onafhankelijkheid:
Tweelingen zijn erg onafhankelijk. Ze zullen niet worden vastgepind door wie dan ook. Ze moeten de wereld ervaren op hun eigen manier. Verandering en vrijheid zijn uiterst belangrijk voor Tweeling sterrenbeelden, zij zullen nooit toestaan ​​dat iemand hen overheerst. Ze zijn zeer onafhankelijk en vrijheid is essentieel voor hun geestelijk welzijn.

Tweeling Diep van Binnen:
Een probleem van Tweelingen is hun oppervlakkigheid. In plaats van op zoek te gaan naar iemands diep verborgen kwaliteiten, zullen Tweelingen een persoon oordelen voor de manier waarop ze hen behandelen. Dit kan leiden tot verkeerde impressies van mensen en problemen veroorzaken in de relaties van Tweelingen. Tweelingen kunnen ook ontmoedigd en humeurig raken, hoewel ze nooit zullen toestaan ​​dat dit zichtbaar is voor iedereen, maar voor naaste vrienden en familie is het wel zichtbaar. Tweelingen willen meestal dat iedereen om ze heen denkt dat ze altijd blij zijn en dat stress geen invloed op ze heeft.

Tweeling en Zaken:
Tweeling heeft de neiging om hun energie te verspreiden over verschillende taken en niet alleen te focussen op een ding, dus vaak laten ze een spoor van onafgemaakte projecten achter. Als ze hun energie richten op één ding, dan zal hun slimheid en intelligentie hen in staat stellen om hun project te voltooien met enorm succes.  Tweeling sterrenbeelden zijn uitstekende managers, ze kunnen een team motiveren met hun enthousiasme en uitstraling. Ze zijn ook uitstekende verkopers, omdat ze er makkelijk communiceren en hebben overal een antwoord op. Ze zijn erg overtuigend en kunnen ook heel goed manipuleren. Ze kunnen gemakkelijk elke actie uitleggen en zo nodig rechtvaardigen.

Positieve Eigenschappen van een Tweeling:

  • Fantasierijk
  • Flexibel
  • Grappig
  • Energiek

Negatieve Eigenschappen van een Tweeling:

  • Rusteloos
  • Besluiteloos
  • Slinks
  • Impulsief
  • Oppervlakkig

 

 

Real Time Web Analytics