Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

 

Sterrenbeeld Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschaal AstrologieWeegschalen zijn de diplomaten van de sterrenbeelden. Ze hebben de mogelijkheid om dingen vanuit het perspectief van een ander persoon te zien. Zij zijn degenen die dingen altijd goed willen maken en hun leven is harmonieus en in balans.  Ze hebben een fascinerende charme, een elegante smaak en zijn erg gemakkelijk om vrienden mee te worden. Niet alleen vanwege hun enthousiasme, maar ook omdat ze graag mensen tevreden stellen en door hun relaxte aard. Weegschalen zijn zeer goede luisteraars en erg kalme mensen, ze verwachten echter wel bewondering. Weegschalen zullen een groep mensen bij elkaar halen, zorgen dat iedereen vrienden wordt en daarna er voor zorgen dat ze in het midden van deze hele groep staan. Ze houden van de aandacht en van de bewondering van de mensen die ze bij elkaar brengen. Weegschalen zijn zeer intelligent, maar vaak verbergen ze dit achter hun lakse uiterlijk. Ze drukken hun intellect uit via hun creativiteit; de meeste zijn betrokken bij een artistiek- of creatieve hobby. Veel mensen vergissen zich in hoe slim weegschalen wel niet zijn. Wanneer iemand het brede scala aan interesses en hobby’s van een Weegschaal ziet, dan lijkt hun intellect meer dan vanzelfsprekend. Weegschalen houden van afwisseling en verschillende situaties. Ze zijn blij met veranderingen. Weegschalen houden van luxe, ze zullen erg veel geld uitgeven en henzelf omsingelen met prachtige dingen. Soms lijkt het wel alsof ze altijd klagen over hun uiterlijk. Ze houden van alles dat chique en groots is. Weegschalen werken hard om andere mensen tevreden te stellen.

Weegschaal en Vriendschap:
Weegschalen houden van spanning, nieuwe situaties, avontuur en het ongewone. Ze worden vrienden met allerlei soorten mensen en ze zijn altijd bereid om iets nieuws en spannends te proberen. Weegschalen kunnen geweldig goed met mensen omgaan; iedereen is dol op een Weegschaal. Het draait allemaal om partnerschappen en groepen. Weegschalen zijn de lijm die een groep samenhoudt, omdat zij verantwoordelijk zijn voor het behouden van de harmonie en de vrede. Weegschalen hebben de kunst van relaties in de vingers; niet alleen romantische relaties, maar ook zakelijke-, persoonlijke- en familierelaties. Niemand heeft zo veel begrip voor het standpunt van een ander dan een Weegschaal.

Weegschaal Temperament:
Weegschalen hebben uitstekende instincten en intuïties, echter vertrouwen ze deze meestal niet genoeg. Weegschalen zijn vaak onderpresteerders vanwege hun lakse houding. Dit betekend niet dat ze altijd lui zijn, ze zullen echter alleen de dingen doen die hun kant op komen. Ze willen niets zo erg dat ze er voor zullen strijden. Het enige moment waarop een Weegschaal sterrenbeeld zich meestal zal laten horen is wanneer een situatie oneerlijk is. Het enige moment waarop een Weegschaal zich absoluut zal laten horen is wanneer een situatie die betrekking heeft op henzelf oneerlijk is. Ze hebben nu eenmaal respect en eerlijkheid nodig. De Weegschaal heeft tenslotte zo veel voor andere mensen gedaan dat ze ook wel wat eerlijkheid verdienen, toch? Wanneer dit probleem zich voordoet, zal de Weegschaal zich erg moedig gedragen.

Weegschaal Onafhankelijkheid:
Weegschalen zijn graag onder de mensen, ze draaien helemaal om partnerschap en groepen. Ze zijn het gelukkigst wanneer ze rond andere mensen zijn en wanneer andere mensen hun werk doen. Ze zijn lui, maar houden echter van een chique omgeving en een net decor. Deze twee extremen raken meestal uit balans, de alleenwonende sterrenbeeld Weegschaal kan dan ook een zeer rommelig huis hebben of een extreem netjes huis. Ze kunnen onafhankelijk zijn, ze hebben het intellect en zijn hier vanbinnen volledig tot in staat. Maar vaak is een Weegschaal liever afhankelijk van een ander, vooral omdat het makkelijker is.

Weegschaal Diep van Binnen:
Weegschalen verbergen of verdraaien soms hun eigen gevoelens om zo de orde en vrede in de groep te bewaren. Het resultaat hiervan is dat ze soms niet weten wat hun ware gevoelen zijn omdat ze iedereen blij proberen te maken. Andere mensen kunnen dit zien, dat is dan ook de reden waarom Weegschalen bekend staan als besluiteloos. Een Weegschaal sterrenbeeld kan van binnen erg onzeker zijn, ze hebben soms een laag zelfvertrouwen en zijn altijd op zoek naar iets dat ze compleet maakt. Dit is nog een reden waarom ze sociale vlinders zijn, het is een onbewuste poging om een gemis via andere mensen te zoeken. Doordat de Weegschaal iedereen tevreden probeert te stellen, weten ze vaak niet wie ze van binnen zijn. Weegschalen hebben erg behoefte aan liefde en goedkeuring, ze zullen altijd dingen doen voor anderen en hebben moeite met het zeggen van ‘nee’ of ‘ik heb het te druk’. Ze willen altijd laten zien hoe aardig ze zijn; dit bouwt langzamerhand afkeer en een negatief zelfbeeld op. De twijfelachtigheid van een sterrenbeeld Weegschaal wordt veroorzaakt door angst, ze vrezen dat één verkeerde beslissing alles rond hen heen zal laten instorten. Maar zo werkt het leven niet, de Weegschaal die doorheeft dat het leven ups en downs heeft zal veel minder emotioneel zijn. Niet zo streng zijn op hemzelf/haarzelf en daardoor een veel gelukkiger persoon zijn.

Weegschaal en Zaken:
Weegschalen houden niet van hard werk, ze zijn lui wanneer het op hard werken aankomt. Gelukkig verteld hun intuïtie hen erg goed waar het geld vandaan kan komen. Ze kunnen erg goede ondernemingsideeën bedenken die origineel zijn en succes garanderen. Ze kunnen dit idee ook beginnen, maar zullen iemand anders nodig hebben om het werk te doen. Weegschalen zijn uitstekende zakenpartners, maar zijn in hun eentje niet zo’n goede zakenmensen. Weegschalen hebben het vermogen om met hun diplomatieke vaardigheden goede leiders te zijn, echter zijn ze vaak gewoon te lui om het harde werk te doen dat nodig is om de zakelijke ladder te beklimmen. Een goede manier voor een Weegschaal sterrenbeeld om rijk te worden is door het verrichten van artistiek werk. Ze kunnen schilders, binnenhuisarchitecten, acteurs of zelfs scenarioschrijvers of componisten zijn. Dit zijn allemaal goede ideeën omdat deze de hobby’s van een Weegschaal combineren met de mogelijkheid om geld te verdienen.

Positieve Eigenschappen van een Weegschaal:

  • Idealistisch
  • Vreedzaam
  • Gracieus
  • Diplomatisch
  • Gastvrij

Negatieve Eigenschappen van een Weegschaal:

  • Besluiteloos
  • Oppervlakkig
  • IJdel
  • Onbetrouwbaar

 

Real Time Web Analytics