Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Leeuw HoroscoopZo Trek je een Leeuw aan:
Admiratie is de sleutel. Bewonder ze en ze zullen de jouwe zijn. De leeuw is een vrij eenvoudig sterrenbeeld om aan te trekken; ze zijn erg receptief voor flirts. Geef ze wat complimentjes, hoe groter hoe beter, sinds complimentjes voor een leeuw nooit groot genoeg zijn. Ookal doe je alsof, ze zullen hier niet zo heel veel om geven; ze houden namelijk gewoon van de aandacht. Wees grappig, leeuwen houden van lachen en vermaakt te worden. Als je ze kan laten lachen, dan zit je goed! Leeuwen houden van de grote dingen in het leven; trakteer ze op een uitgebreid diner of neem ze mee naar een groot cultureel evenement. Heb altijd het beste van het beste, probeer nooit om ze iets tweedegraads aan te bieden.

Hoe het is om met een Vrouwelijke Leeuw uit te gaan:
De eerste stap is dat je haar looft en aanbidt. De relatie zal immers nooit werken als ze dit niet van jou krijgt. Kijk niet naar andere vrouwen als je met haar bent, zij moet voor jou de enige zijn. De gedachte van concurrentie, haalt haar meteen uit het moment, omdat zij prachtiger en beter is dan elke andere vrouw (in haar opzicht)! Wees zelf echter bereid om met andere mannen te concurreren. Zij zal met haar schitterende persoonlijkheid andere mannen aantrekken, of dit nu met opzet gebeurt of niet. Ze zal een goede partner zijn, omdat zij je haar eeuwige liefde en affectie zal geven. Ze is aardig, ondersteunend en een klein beetje avontuurlijk, je zult er altijd plezier mee hebben. Vrouwelijke leeuwen willen domineren, maar dit zullen ze niet volledig doen, sinds ze hun man nog steeds nodig hebben om de weg te wijzen en het gevoel van goedkeuring te geven; ze kijkt op naar haar man. Vrouwelijke leeuwen zijn perfect voor mannen die liefdevol zijn en een sterk karakter hebben, maar niet al te beheersend zijn. Zij heeft iemand nodig die gepassioneerd is over alles in zijn leven en die, net als haar, streeft om overal het beste in te zijn.

Hoe het is om met een Mannelijke Leeuw uit te gaan:
De mannelijke leeuw wordt vaak snel verliefd. Deze liefde is vaak echter van korte duur. Dit komt doordat de emotionele idealen van een grote en prachtige relatie snel realiteit worden. Mannelijke leeuwen hebben een vrouw nodig die gegrond is in de realiteit van het leven zodat zij hem kan helpen om beide benen om de grond te houden. Het kan misschien lijken dat hij terloops en afstandelijk is, maar dit is zeker niet het geval. De leeuw smacht naar bewondering en goedkeuren en zal, indien hij dit ontvangt, zich erg hartstochtelijk voelen en haar een ongelofelijke affectie tonen. De mannelijke leeuw zal zich voordoen als een eigenwijze, emotieloze koning maar is in werkelijkheid heel erg gevoelig. Hij zal een vrouw willen die hem op een niet-eisende manier tegemoet komt, hij zal denken dat hij, vanwege zijn grootheid, hier recht op heeft. Mannelijke leeuwen kunnen egocentrisch zijn maar zijn emotioneel vaak zachtaardig en zijn in staat om veel liefde te geven aan de vrouw die ze hebben gekozen. De vrouw die hem tegemoet komt en zijn fouten door de vingers kan zien (hij zal denken dat hij deze niet heeft) zal uiteraard de voorkeur en kans op een langdurige relatie krijgen. Als deze relatie langdurig is, dan zal zij hem uiteindelijk moeten leren dat hij niet het enige geweldige ding op de wereld is

Real Time Web Analytics