Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Schorpioen HoroscoopZo trek je Schorpioenen aan:
Doe nooit alsof, een Schorpioen zal dit van een kilometer afstand zien. Wees eerlijk met je commentaar en luister aandachtig naar hem, (ze hebben altijd iets interessants om te vertellen, dus dit zal geen probleem moeten zijn!). Probeer niet om dingen van ze te verbergen of om ze te plagen, ze weten altijd wat er gaande is. Onthoud dat zij de enige zijn die mogen plagen en dat zij als enige het mysterie en intrige mogen presenteren! Ze houden van eerlijkheid en oprechtheid. Schorpioenen zijn geïnteresseerd in vrijwel alle activiteiten, iets vinden wat ze leuk vinden zal dus geen probleem moeten vormen. Ze zijn onvoorspelbaar en zijn in staat om de koers van een date ergens tijdens de date te veranderen, blijf dus altijd positief over deze veranderen en probeer iets nieuws. Ze houden van mensen die niet bang zijn om van een plan af te stappen en om een ander plan te proberen. Probeer tijdens gesprekken hen niet te vertellen dat hun meningen verkeerd zijn, ze nemen dit niet altijd met de humor die jij hiermee wellicht bedoelt. Probeer nooit om ze te controleren, maar wees ook niet afhankelijk, ze houden van sterke, echte mensen met een sturende en ambitieuze persoonlijkheid die op hun eigen persoonlijkheid lijkt.

Hoe is het om een vrouwelijke Schorpioen te daten:
De vrouwelijke Schorpioen is zeer emotioneel, veeleisend en zeer demonstratief. Ze zit vol flair en intrige, een fascinerende vrouw waar een sterke A-type persoonlijkheid van zal houden. Ze presenteert namelijk de juiste hoeveelheid uitdaging voor de juiste beloning. Het vrouwelijke Schorpioen sterrenbeeld is de ultieme verleidende en flirtende vrouw. Ze zal haar hart niet snel aan een man geven, omdat ze erg wantrouwend is. De man zal een reeks ‘mentale tests’ moeten doorstaan voordat de relatie solide en hecht zal worden. Ze toont het wellicht niet, maar ze verlangt naar een hechte en toegewijde relatie. Om dit voor elkaar te krijgen, zal de man te vertrouwen moeten zijn, zal hij aanhankelijk moeten zijn en zal hij haar nooit moeten proberen te controleren. Ze is zeer bezitterig, gelukkig zit de vrouwelijke Schorpioen zo vol met mysterie, sensualiteit en passie, dat de meeste mannen het niet erg vinden om door haar gecontroleerd te worden.

Hoe is het om een mannelijke Schorpioen te daten:
De mannelijke Schorpioen is veel anders dan een man met een ander sterrenbeeld. Het daten van een mannelijke Schorpioen lijkt erg veel op het daten van een vrouwelijke Schorpioen. Het grootste verschil hier is dat i.p.v. dat hij een krachtige vrouwelijke kracht toont, de mannelijke Schorpioen een krachtige mannelijke en seksuele kracht toont. De mannelijke Schorpioen is erg gemakkelijk om te verleiden en om, althans voor de nacht, mee naar huis te nemen. Het is echter veel lastiger om een echte relatie met hem aan te gaan. Wees achter gesloten deuren gevoelig en aanhankelijk. Doe alleen een beroep op zijn emoties als je een hechte relatie met hem wilt en hem niet aan het lijntje wil houden. Indien je dit wel doet, dan zal hij dit zien en zal hij je nooit vergeven. Het spelen met de gevoelens van een mannelijke Schorpioen is niet slim. Hij zal jaloers en bezitterig zijn en zal een vrouw nooit toelaten om hem te controleren. Laat hem de leiding nemen, de mannelijke sterrenbeeld Schorpioen is namelijk echt een fascinerende persoon, het zal nooit fout gaan wanneer hij de plannen maakt voor de avond! Mannelijke Schorpioenen zijn humeurig en hun stemming kan omslaan als een blad aan een boom. Sta aan zijn zijde gedurende deze tijden en dit zal allemaal overgaan. Mannelijke Schorpioenen zijn uitstekende beschermers, je zult je altijd veilig voelen onder zijn stralende, gepassioneerde en energetische kracht.

Real Time Web Analytics