Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Steenbok HoroscoopZo Trek je Steenbokken Aan:
Breng ze aan het lachen, ze neigen om melancholisch te zijn, dus iedereen die hen kan laten lachten zal gewaardeerd worden. Praat met ze over dingen maar probeer niet om over de emoties van de Steenbok te praten. Ze vinden het echter interessant om te luisteren naar jouw emoties. Wanneer Steenbokken zich veilig voelen, laten sommigen de kat uit de zak. Praat over serieuze onderwerpen, dingen die belangrijk zijn en probeer om niet-conventionaliteit te vermeiden, ze zijn erg conventionele personen die niet van shock-onderwerpen houden. Ze houden ervan om verbonden te zijn op een intellectueel niveau. Ze houden van presentjes, niet van bonte of dure cadeautjes, maar van praktische en bruikbare cadeautjes. Houd het high-class, ze houden namelijk niet van tweedegraads presentjes – of dates, wat dat betreft. Plan een date naar een kunstgalerij, een theater of een chique restaurant. Wees nooit te laat. Sterrenbeeld Steenbokken zijn erg punctueel en leven via een schema, ze houden er niet van als je ze laat wachten; dit toont namelijk onverantwoordelijk gedrag. Wees geduldig met de Steenbok, onder het wantrouwende, onverschillige uiterlijk rust een fysiek en gepassioneerd loyaal persoon die naar buiten zal komen wanneer de tijd rijp is, d.w.z. wanneer jij je bewezen hebt.

Hoe is het om een vrouwelijke Steenbok te daten:
De vrouwelijke Steenbok is diep van binnen romantisch en liefhebbend, echter zal je de juiste man moeten zijn om dit te onthullen. Van buiten lijkt het wellicht alsof ze niet geïnteresseerd is in liefde. De vrouwelijke Steenbok is perfect voor de man die wel van een uitdaging houdt. Het zal een tijdje duren om dichtbij haar te komen, zorg dat je haar nooit in een relatie probeert te dwingen. Je zult haar als een dame moeten behandelen. Geef haar veel leuke cadeautjes (niet al te duur, ze let erg goed op de knip en verwacht dit ook van jou). Ze zal op haar eigen intrigerende en subtiele manier de relatie domineren en controleren. Laat haar de leiding nemen, ze zal je niet de verkeerde kant op sturen! Ze zal de relatie de juiste kant op laten gaan omdat ze slim en praktisch is. Ze zal je een langdurige, echte en loyale relatie bieden met alle benodigdheden voor geluk.

Hoe is het om een mannelijke Steenbok te daten:
De mannelijke Steenbok is erg fysiek en passievol. Echter is hij niet emotioneel (althans niet van buiten). Diep van binnen smacht hij naar liefde, echter zal het een lange tijd duren voordat dit realiteit wordt. Hij is erg terughouden wanneer het op het vertrouwen van een ander persoon aankomt. Laat hem zien hoeveel je van hem houdt en je zult gaandeweg zijn vertrouwen verdienen. Hij is erg loyaal, waarschijnlijk het meest loyale van alle sterrenbeelden. Onder zijn geheimzinnige en mysterieuze aard bevindt zich een romantische man met een sterke sensuele zijde. Deze zijde is compleet verborgen maar wanneer deze echter ontrafelt wordt, zul je versteld staan over de transformatie die deze man heeft ondergaan! Geduld en vertrouwen zijn de sleutelwoorden wanneer het op de mannelijke Steenbok aankomt, hij heeft erg veel te bieden voor de juiste vrouw die op hem wil wachten.

Real Time Web Analytics