Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Stier HoroscoopHoe trek ik een Stier aan?
Probeer niet om overhaast een relatie te beginnen met een Stier. Ze zijn erg geduldig en verwachten dat je zo ook bent. Laat ze lachen, als ze geamuseerd en vermaakt worden door jou, dan genieten ze hiervan. De weg naar het hart van een Stier is door de maag. Je maakt een goede beurt door voor hen te koken of een diner te regelen in een goed restaurent. Stier geniet van praten over financiën, zaken, geld en materiële bezittingen.

Hoe is het om met een Vrouwelijke Stier uit te gaan?
Vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn meesters in de kunst van het verleiden. Ze krijgt wat ze wil en haar geduld is legendarisch, ze zal wachten op wat ze wil. Ze moet stabiliteit en veiligheid hebben en zal niet tolereren dat een man die niet eerlijk is haar toekomst onzeker maakt. Ze heeft veel te geven, maar ze wil er wel veel voor terug. Vergeet niet, de Stier vrouw is zeer gevoelig, hoewel dat misschien niet zo lijkt van de buitenkant. Maak haar het hof en probeer haar steeds te imponeren en je zal haar hart winnen en ze zal van jou zijn. Ze is beschermend, ondersteunend, liefdevol, toegewijd en trouw. Ze is openlijk liefdevol in een relatie. Stier vrouwen zijn perfect voor de man die ervan houdt gekoesterd en verwend te worden, als de man loyaal en toegewijd is. Maak een Stier vrouw boos en ze zal je misschien nooit vergeven, ze is nu eenmaal koppig. Als je ooit haar vertrouwen beschaadt, zal het bijna onmogelijk om haar weer terug te krijgen.

Hoe is het om met een Mannelijke Stier uit te gaan?
De Stier man is heel verstandig, hij is niet de man die een vrouw van haar voeten veegt. Hij is praktisch ingesteld. Hij wil een hoge kwaliteit vrouw, niet een one-night-stand. Hij zal voorzichtig onderzoeken voordat hij een move maakt. Hij is erg geduldig als het gaat om een ​​relatie. Hij zal de situatie onderzoeken en ervoor zorgen dat de vrouw hem iets heeft te bieden, voordat hij zichzelf zal aanbieden. Mannen met het Stier sterrenbeeld zijn niet saai, maar ze zijn niet de man voor de vrouw die hunkert naar avontuur en opwinding. Stier man is voor de vrouw die stabiliteit en comfort wil, hij is een ongelooflijke kostwinner en is een zeer goede keuze als partner voor de juiste vrouw. Hij is altijd gericht op de lange termijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bindingsangst bij een Stier man. De Stier man is een romantische man, hij zal zijn vrouw op een voetstuk plaatsen en haar beschermen en koesteren. Zodra hij zijn vrouw heeft gekozen, zal hij erg gul, loyaal en trouw zijn.

Real Time Web Analytics