Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Tweelingen HoroscoopHoe trek ik een Tweeling aan?
Je moet het geweldig vinden om te praten, dat is de beste manier om indruk te maken op een Tweeling. Wees goed geïnformeerd over de dingen waarover je praat, want Tweelingen zijn intelligent en bezitten veel kennis over van alles. Laat weten wat je vindt, ga een vriendelijke discussie aan, maar wees niet te conservatief, dit vinden ze saai en een afknapper. Wees eerlijk en trouw aan een Tweeling, als je hun vertrouwen breekt zal je ze meestal nooit meer terugkrijgen. Als u een expert op een bepaald onderwerp bent en je hen er veel over kan leren, dan maakt dat zeker indruk op hen. Vooral omdat Tweelingen vaak niet de details weten van de meeste dingen, ze zijn te druk om de moeite te nemen ergens diep op in te gaan. Tweelingen zijn een makkelijke date, ze zijn overal voor in. Gewoon plezier maken, zoals je ook zou doen met een vriend, want dat is wat Tweelingen zijn, een goede vriend.

Hoe is het om met een Vrouwelijke Tweeling te daten?
De Tweelingen vrouw is echt betoverend. Echter, daten met haar voelt meer aan als een vriendschap dan als een echte relatie door hun informele aard. Dit is niet noodzakelijk een nadeel, voor de casual man die liever niet in de buurt komt van al te romantische gevoelens, is ze de perfecte vrouw. Aan de ene kant, moet ze worden gekoesterd, geliefd en verzorgd worden en aan de andere kant wil ze nieuwe dingen ontdekken. Ze is erg veeleisend en als je niet kan bieden wat ze wil, dan zal ze al snel ergens anders op avontuur gaan. Om haar interesse te houden is zeker een uitdaging, maar niet onmogelijk, zodat ze de perfecte vrouw is voor de man die houdt van wat stimulatie en een uitdaging. Zodra je haar goedkeuring kan wegdragen wordt ze makkelijk jaloers. De reden voor haar jaloezie is dat ze zich openstelt voor een man, terwijl ze zich zelden volledig openstelt voor anderen, ze niet wil riskeren dat ze gekwetst of bedrogen wordt. Ze heeft een partner nodig met een snelle geest, want ze heeft de neiging om mentale porren uit te delen aan een partner die wat langzamer dan haar is. Zorg ervoor dat je kan haar verstand bij kan houden of je zal worden achtergelaten. Ze houdt soms mannen aan het lijntje, niet omdat ze harteloos is, maar om na te gaan of de man de moeite waard is van haar aandacht en haar tijd. Ze wil geen tijd te verliezen aan een saaie man. Als je een relatie hebt met een vrouw met een Tweeling sterrenbeeld en ze wordt jaloers, dan ben je op weg naar ware liefde! Tweelingen vrouwen zijn zo spannend dat ze altijd de moeite waard zijn, je zal ze altijd herinneren!

Hoe is het om met een Mannelijke Tweeling te daten?
Hij is een geweldige date – charmant, geestig, grappig, slim, spraakzaam, creatief en avontuurlijk, maar zorg ervoor dat u hem bij kunt houden! Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen vanwege hun levenslust, hun vitaliteit en enthousiasme. Hij houdt van vrouwen en is heel goed in het overtuigen van hen en hen zo te manipuleren, dat ze met hem in bed belanden. Hij is de meester van de verleiding. Als u op zoek bent naar een grote flirt, dan is een Tweeling man uw eerste keus. Het kan zijn dat er veel concurrentie voor je is als je probeert om zijn hart te winnen. Verwacht niet dat je hem kunt veroveren en hem dan helemaal voor jezelf kunt houden. Hij is wispelturig en drijft zijn eigen zin door. Hij zal niet toestaan ​​dat hij gebonden en geregeerd wordt door een vrouw. Je wordt zijn handlanger en niet zijn hartstochtelijke minnaar.

Real Time Web Analytics