Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Waterman HoroscoopHoe trek je Watermannen aan:
Communicatie is erg belangrijk. Je moet de geesten van een Waterman kunnen stimuleren en hun in vriendelijk en scherpe verbalen confrontaties kunnen engageren, verwacht echter niet dat je hiermee tot een conclusie komt, dat is namelijk niet het punt. Watermannen smachten naar hersenactiviteiten. Als je het intellect en de niet-conventionele manieren van zaken van de Waterman niet kan bijhouden, dan zou je misschien naar iets anders op zoek moeten gaan. Watermannen hebben meer communicatie nodig dan alle andere sterrenbeelden. Probeer je dates wat variatie te geven, bedenk wat interessante dingen die je kunt doen zoals een bezoek aan een dierentuin. Als je echter niets kunt verzinnen, laat de Waterman dan de plannen maken. Wees echter niet verrast wanneer ze het plan ergens tijdens de activiteit veranderen, wees even flexibel als de Waterman. Ze houden niet van zeurpieten en mensen die als maar klagen, houd het gesprek dus positief en alles zal goed komen.

Hoe is het om een vrouwelijke Waterman te daten?
De vrouwelijke Waterman is de ultieme onafhankelijke vrouw. Ze is grappig, slim, avontuurlijk, nooit aanhankelijk of jaloers, nooit veeleisend en niet over-emotioneel. Ze is onvoorspelbaar en heeft spanning nodig. Alles kan door de beugel met deze vrouw en de man die zij uitkiest zal een geweldige relatie hebben. Ze verwacht behandeld te worden als een dame; ze is, althans in dat opzichte, vrij ouderwets, maar weet dat wanneer ze een beslissing heeft gemaakt en als het blijkt dat ze niet in je geïnteresseerd is, ze dit nooit zal zijn. De relatie zal langzaam vorderen omdat ze niet gemakkelijk emotioneel betrokken raakt en omdat ze niet van romantische affectie houdt. De man die haar hart probeert te winnen zal haar met respect en als gelijke moeten behandelen. Communicatie is hier het sleutelwoord, dit is namelijk de manier waarop een relatie met een Waterman vrouw vordert. Wanneer ze je eenmaal vertrouwt en jullie twee meer close worden, zal ze een ontzettend loyale en vriendelijke persoon zijn. Ze zal altijd wat afstandelijk blijven, ze vreest namelijk haar identiteit te verliezen in een relatie, wees dus niet verrast wanneer ze, zelfs in een langdurige relatie, meer op een vriend dan als een romantische partner lijkt. Probeer haar niet emotioneel te pushen of om haar eisen en verplichtingen te geven, omdat je haar hiermee wegduwt. Wees nooit jaloers, ze zal je hierdoor meteen verlaten. De Waterman sterrenbeeld vrouw kan nooit worden vastgebonden, ze is zo vrij als een vogel. Als je haar alles geeft wat ze nodig heeft, dan zal ze volledig loyaal zijn zodat jij je niet zorgen hoeft te maken wanneer ze alleen op stap gaat. Geef haar de ruimte en respecteer haar privacy en alles zal goed komen. De Waterman vrouw is voor de man die wel van een uitdaging en een avontuur houdt.

Hoe is het om een mannelijke Waterman te daten?
Deze man draait helemaal om intellectuele stimulatie. Je kunt de meest beeldschone dame in de wereld zijn, maar als je hem niet kan interesseren, dan zal hij geen moeite doen. Communicatie is erg belangrijk voor deze man. Diep van binnen verlangt hij naar liefde, echter veroorzaakt dit voor hem problemen diep van binnen omdat hij emoties niet kan begrijpen. Een mannelijke Waterman struikelt dus vaak over zijn eigen woorden. Wees geduldig met hem en houd dit vooral niet tegen hem want diep van binnen heeft hij het plezier van het leven. Let op, een mannelijke Waterman kan even snel besluiten dat hij niet meer verliefd is als dat hij verliefd raakt. De vrouw zal zich aan hem moeten aanpassen, hij zal zich aan niemand aanpassen en eist tevens respect en begrip op voor wie hij is, ongeacht hoe excentriek zijn gedachtegangen wel niet kunnen zijn. Hij heeft stimulatie en een partner om zijn levensverhalen mee te delen nodig, niet iemand die simpelweg alleen maar op de bank met hem zit om een film te kijken. Probeer hem niet emotioneel te pushen of om hem eisen en verplichtingen te geven, omdat je hem hiermee wegduwt. Wees nooit jaloers, hij zal je hierdoor meteen verlaten. Als je hem alles geeft wat hij nodig heeft, dan zal hij volledig loyaal zijn zodat jij je niet zorgen hoeft te maken wanneer hij alleen op stap gaat. Geef hem de ruimte en respecteer zijn privacy en alles zal goedkomen. De mannelijke Waterman is voor de vrouw die wel van een uitdaging en een avontuur houdt.

Real Time Web Analytics