Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Weegschaal HoroscoopHoe trek ik een Weegschaal aan?
Weegschalen zijn erg gemakkelijk om aan te trekken. Naar alle waarschijnlijkheid hebben ze immers jou met hun relaxte aard aangetrokken. Het eerste wat je zou moeten doen is de Weegschaal bewonderen en vlijen. Behandel hem/haar als een prins/prinses. Weegschalen houden van praten, ze kunnen over elk onderwerp praten maar zijn in het bijzonder geïnteresseerd in henzelf. Wil je een blijvende indruk achterlaten op een Weegschaal? Stel dan vragen over hem/haar en heb het over zijn/haar interesses, hobby’s of enig ander onderwerp dat henzelf betreft. Ook al zijn Weegschalen diplomatisch, ze houden er toch van om dingen vanuit andere standpunten te bekijken. Engageer ze in een licht debat over een bepaald onderwerp en verken beide standpunten, het gesprek zal dan vanzelf gaan. Kleed je netjes, houd de sfeer chique en maak je huis schoon als hij/zij voor de eerste keer naar jou toe komt. De eerste indruk is blijvend voor de Weegschaal. Heb plezier, wees jezelf en je zult vrijwel gegarandeerd zijn van een leuke tijd samen met de relaxte en interessante Weegschaal.

Hoe is het om een vrouwelijke Weegschaal te daten:
Een vrouwelijke Weegschaal is betoverend en charmant; ze is een meesteres in de verleiding. De omgeving is erg belangrijk voor een Weegschaal. Dus zorg ervoor dat de eerste date ergens in een chique en elegante omgeving is. Bijvoorbeeld een lunch in een mooie bistro gevolgd door een wandeling door de bosrijke paden tijdens de zomertijd met al de pracht en praal van de bloeiende bloemen. De Weegschaal zal zich hier helemaal kunnen vinden. Geef haar complimentjes en laat haar merken hoe veel je haar waardeert. Ze kan wellicht een beetje schuchter zijn, maar met elk complimentje zal ze meer en meer gaan stralen. Als de verleiding over is en de relatie wat stabieler is geworden, dan zal ze met haar zoete en verleidend gedrag stoppen. Niet omdat ze de interesse in jou is verloren, maar omdat ze totaal verliefd is op je. Ze heeft wellicht behoefte aan een paar dagen zonder jou, denk hierbij aan een soort reset knop voor de relatie. Wees romantisch en ze zal de interesse niet verliezen. Wees over–romantisch, stop bijvoorbeeld zoete liefdesbriefjes in haar broekzak of breng haar bloemen. Deze dingen zullen de vrouwelijke Weegschaal erg vrolijk maken en haar erg bijzonder laten voelen, iets wat essentieel is voor de vrouwelijke Weegschaal.

Hoe is het om een mannelijke Weegschaal te daten:
De mannelijke Weegschaal is erg populair bij vrouwen omdat hij erg charmant en harmonieus is. De mannelijke Weegschaal kan het zelf ook erg goed vinden met vrouwen – een karaktertrek van de Weegschaal is zijn vermogen om de wereld door de ogen van anderen te zien. Mannelijke weegschalen gebruiken dit om vrouwen te verleiden, iets wat bijna altijd werkt. Het lijkt er op alsof hij altijd op zoek is naar de perfecte vrouw, helaas, althans voor hem, bestaat deze niet. Het beste wat een perfecte vrouw zou kunnen doen voor hem is zijn sterrendom waarderen. Kijk naar hem op, bewonder hem, hij zal erg snel voor vleierij vallen. Zeur niet en klaag niet over zijn onvermogen om een beslissing te maken, dit zal hem alleen maar onder druk zetten. Maak zelf de beslissing als hij dit niet kan. Hij zal heel tevreden met je beslissing zijn en zal diep van binnen tevreden zijn dat jij controle hebt genomen.

Real Time Web Analytics