Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Online Mediums Live

mediums online live Qmediums BelgiëMediums zijn personen die fungeren als doorgeefluik van boodschappen die van buiten de fysieke werkelijkheid komen.

Er wordt vaak gedacht dat een medium alles weet, maar dat is een totale misvatting. Een medium kan alleen maar doorgeven wat hij doorkrijgt van zijn of haar gidsen. Ieder medium heeft zijn of haar eigen gaven. Zo zijn er mediums die prima werken terwijl ze alleen helderhorend of alleen helderziend zijn. Maar het zal begrijpelijk zijn dat een medium met meer gaven ook een grotere taak heeft.

Zowel als beveiliging voor het medium, als voor de privacy van zijn medemens wordt het doorkrijgen van informatie gedoseerd: alleen wat op dat moment door de gids of overgegane ziel nuttig wordt bevonden voor de vraagsteller, dat wordt doorgegeven.

Channelen
Channelen is het begrip voor het ontvangen van boodschappen van onzichtbare spirituele entiteiten en geesten aan levende personen, de mediums dus. Deze spirituele entiteiten kunnen gidsen zijn, maar ook bijvoorbeeld overleden mensen.

Mental Medium
Het woord “Mental” staat voor het mentale contact dat een medium legt met overleden personen. Een Mental medium ontvangt informatie en gegevens van overledenen, waarmee hij of zij je een stuk op weg kan helpen. Wij noemen dit communiceren met overledenen of boodschappen van gene zijde (Dit niet verwarren met channelen). Een mental medium communiceert dus met energieën, die zich veelal buiten ons bewustzijn bevinden. Je kunt dus met name bij een mental medium terecht als je vragen hebt over je dierbare overledenen. Dit kan heel hulpvol zijn bij het verwerkenvan een verlies.

Er zijn verschillende manieren van communiceren met overledenen. Bijvoorbeeld d.m.v. heldervoelen, helderhoren, helderzien of helderruiken.

Als je contact opneemt met een mental medium, is het niet de bedoeling dat je informatie verschaft. Het medium zal eerst aangeven met wie zij contact heeft doormiddel van bewijzen. Dit houdt niet in dat zij altijd in staat zullen zijn contact te leggen met de persoon waarmee je graag contact wilt hebben, want ook aan gene zijde bestaat de vrije wil. Een Mental Medium geeft in principe geen voorspellingen, mits een overleden persoon hier informatie over heeft.

 Psychic Medium
Het woord “psychic” is het Engelse woord voor psychometrie. Een Psychic Medium haalt informatie uit alle energie die om je heen is. Deze energie vertaalt het medium in woorden, beelden, inhoud en mogelijk een ondersteunende boodschap. Zo is een psychic medium heel goed in staat om aan de hand van je stem informatie van je te ontvangen en te analyseren. Maar deze analyse is bijvoorbeeld ook heel goed mogelijk aan de hand van een trouwring of foto, het zo gehete foto-lezen.

Een goed psychic medium kan bijvoorbeeld via een koffielepeltje, waar je energie in zit, informatie over je geven en kan dit ook met bijvoorbeeld koffiedik. Met alle verkregen informatie in combinatie met levenservaring is een Psychic Medium goed in staat je situatie te analyseren en kan van daaruit adviseren en een verwachting uitspreken. Zij zijn met name erg goed in het analyseren van het karakter, emotionele gebeurtenissen en aanwezige talenten.

Kortom een Psychic Medium kan u inzichten en vooruitzichten verschaffen. (Niet te verwarren met toekomstvoorspellingen)

Bekijk hier welke Mediums er op dit moment voor u beschikbaar zijn.


Wat is het verschil tussen een Medium, een Paragnost en een Helderziende?

♦ Een Medium is iemand met een gave die haar of zijn boodschappen vaak doorkrijgt via zijn of haar gids(en). Ook is het zo dat een medium in sommige gevallen “contact” kan maken met een overledene.

♦ Een Helderziende is iemand die beelden door krijgt, of iets hoort (helderhorend), ruikt (helderruikend) of voelt (heldervoelend).

♦ Een Paragnost is iemand met meerdere gaven. Dit kunnen zowel de gaven van een medium zijn als van helderziende.

 

Real Time Web Analytics