Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Boogschutter …..

Liefdeshoroscoop BoogschutterBoogschutter met Ram
Jullie kunnen een band krijgen vol warmte, vriendschap en plezier. Ram zal uiteraard leiden en Boogschutter zal dansend en springend volgen. Als geboren idealisten kunnen jullie daarnaast een gezamenlijk doel realiseren. Tenminste, als jullie samenblijven. Want in het begin zal het seksueel en passioneel formidabel vonken tussen jullie. Helaas weten jullie een paar maanden later al niet meer wat jullie toch in elkaar zagen. Jammer…

Boogschutter met Stier
Vierkant draaiende band. Boogschutter is avontuurlijk, enthousiast en idealistisch. En verkoopt grapjes en luchtbellen. De ernstige en meer getemperde Stier snapt hier niets van. En toch is hier een machtig seksueel patroon actief. In bed werkt het dus tussen jullie. Uit bed denken jullie: wat zit ik hier in godsnaam bij hem/haar te doen. Een gezamenlijk thema (geldkwesties, de dood of een adoptie bijvoorbeeld) kan de band in stand houden.

Boogschutter met Tweeling
Dit zou kunnen werken, gewoon omdat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Maar doorgaans liggen jullie vibraties behoorlijk ver uit elkaar. Dit betekent ook dat de ander heeft wat jij niet hebt en kan wat jij niet kunt. Wat je stiekem bewondert en het omgekeerde is evenzeer waar. In combinatie met de fysieke aantrekking is dit voldoende om het samen eens te proberen. Hetgeen jullie er uiteindelijk en helaas, niet veel gelukkiger op maakt.

Boogschutter met Kreeft
Seksueel zit het wel goed, dat staat buiten kijf. Omdat er magie zweeft tussen Kreeft en Schutter als gevolg van jullie persoonlijk vibraties. Maar Kreeft raakt op de duur voelbaar uitgeput door de aanwezigheid van Boogschutter. Ook blijft de communicatie hier gebrekkig omdat jullie een andere taal spreken. Behalve als het om humor gaat. Oef! Toch zullen jullie echt alle zeilen moeten bijzetten in deze band. En dat wordt heel vermoeiend.

Boogschutter met Leeuw
Leeuw en Boogschutter worden smoor op elkaar en denken dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Waarna het alles kan worden of …niets! Omdat jullie hetzelfde eigenwijs, vurig temperament bezitten. En dat kan van het goede teveel zijn, waarna één van beiden de aftocht blaast. Maar het kan ook anders, voor heel lang of voor altijd. Dan zijn jullie elkaars soulmate in een onverwoestbare relatie vol begrip, optimisme, vriendschap en liefde.

Boogschutter met Maagd
Hmm… dit lijkt geen blijver te worden. Jullie zijn ook zo verschillend. Argwanend kijkt Maagd naar de grote gebaren en de nog grotere idealen van Boogschutter. Die niets begrijpt van dat beperkend pietpeuterige van Maagd. Kortom: hier heerst wederzijds onbegrip en afkeuring. Jullie kunnen nog het best een avondje gaan stappen met elkaar. Lekker gek doen en dan even de koffer induiken, weet je wel? Om elkaar daarna ‘veel geluk’ te wensen.

Boogschutter met Weegschaal
Vriendjes/partners voor het leven? Dat kan! Jullie kunnen wél breuken meemaken, maar zullen elkaar nooit definitief uit het oog (willen) verliezen. In en uit bed is hier immers zoveel humor, eensgezindheid, begrip, inspiratie en motivatie aanwezig, dat jullie elkaar altijd opnieuw vergeven en de brokken steeds weer lijmen. Oké, Schutter kan soms wel wat lomp uit de hoek komen voor Weegschaal, maar die veegt er uiteindelijk de spons over.

Boogschutter met Schorpioen
Jullie zijn water en vuur en dat is duidelijk. Vooreerst liggen jullie ritme en temperament anders en verder zijn ook jullie bedoelingen verschillend. De impulsieve en naïeve Schutter wordt eerst geïntrigeerd en laat zich daarna verleiden door de mysterieuze Schorpioen. Maar Scorpio, de veeleisende, belooft luidkeels meer dan hij/zij uiteindelijk geeft. Op alle vlakken. Bovendien is Scorpio de arme Schutter te vaak te slim af. Ook op alle vlakken.

Boogschutter met Boogschutter
Ofwel laten jullie elkaar Siberisch koud ofwel laait de passie hier torenhoog op. Jullie zijn beiden actief en verbaal en jullie gaan er direct driehonderd procent voor. Minder kan niet, want Schutters zien alles groot. De vonken spatten er dus af en niet enkel tussen de lakens. Amper een dag, een paar weken of maanden later al, beginnen jullie elkaar te vermoeien. Omdat er hier geen rustpunt is, geen oase noch afkoeling. Einde verhaal.

Boogschutter met Steenbok
Steenbok neemt sowieso de leiding, wat slecht lukt bij de actieve en onafhankelijke Schutter. Die lijkt alleen maar volgzaam, maar gaat continu zijn/haar eigen weg of ontwikkelt kwalen indien Bokje dat verhindert. Steenbok brengt wel geduld op voor Schutter, maar het mag niet baten. De standvastige, conventionele Bok blijkt niet gepassioneerd, spontaan en verrassend genoeg voor de avontuurlijke Schutter. Zelfs in bed raken jullie het niet eens.

Boogschutter met Waterman
Jullie zijn allebei onafhankelijke,vrijheidslievende zielen. Jullie kunnen allebei vechten voor een ideaal en intussen dolle pret met elkaar beleven. Jullie houden beiden van mensen en van actie. Jullie begrijpen, stimuleren en helpen elkaar. Kortom, jullie kunnen prima vrienden en geliefden worden. Maar opgelet: de bruisende Waterman kan de vurige Schutter in lichterlaaie zetten. Bij wijze van spelletje dan …terwijl Schutter het allemaal ernstig meent.

Boogschutter met Vissen
Boogschutter is recht voor de raap, complexloos, eigengereid, doortastend en luidruchtig. Dit wordt snel teveel voor het gevoelig zenuwstelsel van Vissen, waarna hij/zij op zoek gaat naar een paar zachtere armen om in te schuilen. Boogschutter keurt dan weer het amorfe evenals het gladde aspect in Vissen af, waardoor Vissen de eigen verantwoordelijkheid ontduikt. Jullie zeggen elkaar dus maar beter vriendelijk vaarwel na een nachtje gekkigheid.

Real Time Web Analytics