Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Leeuw…..

Liefdeshoroscoop LeeuwLeeuw met Ram
Tussen jullie is alles aanwezig om een vaste, goed lopende romantische relatie uit te bouwen. In bed gaat het er ongecompliceerd, vurig, warm en speels aan toe en jullie begrijpen elkaar vanzelf. Hier primeren immers oprechtheid, liefde en vriendschap. Eén minpuntje: jullie zijn allebei vrij explosief en kunnen elkaars gigantisch ego daarbij ernstige brandwonden toebrengen. Hou de EHBO kit daarom steeds vooruitziend binnen handbereik.

Leeuw met Stier
Kan beter, want het wringt omdat beiden een sterke wil bezitten en bij het eigen standpunt blijven. Jullie houden wel allebei van luxe, wellness, schoonheid, kunst en lekker eten. Maar Leeuw koestert daarnaast nog een stuk of wat idealen die Stier Siberisch koud laten. En in bed? Niet mis, maar Leeuw is altijd in voor een vluggertje, terwijl Stier maar blijft zweren bij een uitgebreid seksfestijn. En daar wordt onze Leeuw toch zo ontzettend moe van.

Leeuw met Tweeling
Tweelingen is niet op zijn/haar mondje gevallen en Leeuw evenmin. Jullie geven elkaar continu lik op stuk, waardoor verveling geen kans krijgt. Leeuw kijkt geamuseerd toe hoe Tweelingen in zijn eentje circus speelt, maar brult hem/haar tot orde als hij er genoeg van heeft. Een Tweelingen kan Leeuw verbaal zo verrukkelijk kietelen dat Leeuw lachend zijn waardigheid verliest. Dit kan dikke vriendschap of liefde voor het leven worden.

Leeuw met Kreeft
Moeilijk. Jullie respecteren elkaar vanuit het intuïtief gevoel dat jullie elkaar kunnen vernietigen. Leeuw slikt veel van Kreeft maar verzet zich als Kreeft de leiding neemt. Want Leeuw laat zich niet commanderen. Het hangt echt af van de wederzijdse maturiteit hoe dit uitdraait. Kreeft kent de bedverlangens en andere behoeften van Leeuw en komt daar graag aan tegemoet. Maar of dit nu volstaat om de relatie levend te houden, is zeer de vraag.

Leeuw met Leeuw
Alles manifesteert zich hier in tweevoud. Jullie zijn allebei gul, speels, optimistisch, sterk en behulpzaam. Maar ook ijdel, naïef, trots en erg belust op macht. Jullie schip heeft dus twee kapiteins die vechten om de leiding. Wie beveelt wie? Dit kan een breekpunt worden,omdat niemand toegeeft. In bed gaat het allemaal wat vlotter. Jullie pakken elkaar keer op keer zonder veel poespas. Maar altijd warm en vurig, waarbij de vonken in het rond springen.

Leeuw met Maagd
Leeuw ziet de grote lijnen, Maagd let intussen op de details. Leeuw heeft nood aan applaus en intussen kijkt Maagd bescheiden toe vanuit de coulissen. Leeuw neemt de leiding, Maagd volgt. Hoewel jullie dus complementair lijken, laat een relatie jullie onvoldaan achter. Maagd kan het Leeuw erg naar de zin maken in bed, maar houdt niet van het passionele in de Leeuw. Omdat Leeuw brutaliseert, terwijl Maagd droomt van een lieve, delicate aanpak.

Leeuw met Weegschaal
Vrienden en lovers voor het leven? Het zit er hier dik in, al moet het soms via ups en downs. Het eerste contact, en uiteraard alle volgende, verlopen vlot en comfortabel. Weegschaal en Leeuw inspireren en stimuleren elkaar wederzijds. Haar in de boter? Jullie vergeven elkaar snel en focussen liever op de plezante kant van het leven. Die jullie doortrekken tot in bed, waar Leeuw de lakens uitdeelt en Weegschaal o zo flexibel blijkt.

Leeuw met Schorpioen
Het schoentje wringt hier op diverse niveaus. Want jullie nemen allebei een standpunt in en geven daarna geen duimbreed meer toe. Dat zal bij Leeuw tot woede-uitbarstingen leiden die zullen escaleren tot conflicten. Leeuw en Scorpio kunnen elkaar afkeurend bekijken,wat een soort verkeerde spanning in de relatie brengt. In bed gaat de gulzige Leeuw graag voor een vluggertje, terwijl Scorpio er een ritueel van maakt. Te verschillend, inderdaad.

Leeuw met Boogschutter
Leeuw en Boogschutter worden smoor op elkaar en denken dat ze niet meer zonder elkaar kunnen. Waarna het alles kan worden of niets! Omdat jullie hetzelfde eigenwijs, vurig temperament bezitten. En dat kan van het goede teveel zijn, waarna één van beiden de aftocht blaast. Maar het kan ook anders, voor heel lang of voor altijd. Dan zijn jullie elkaars soulmate in een onverwoestbare relatie vol begrip, optimisme, vriendschap en liefde.

Leeuw met Steenbok
De communicatie en ook de relatie, verlopen moeilijk tussen Leeuw en Steenbok. Maar omdat jullie uit andere werelden lijken te komen, zullen jullie elkaar in het begin onweerstaanbaar vinden. Pas nadien worden de knelpunten duidelijk. Want de vurige, enthousiaste en gulle Leeuwkracht botst met de voorzichtige, realistische en meer krenterige Steenbokenergie. Ook in bed. Daar ervaart het Bokje de Leeuw immers als te snel en te bruut. Tja…

Leeuw met Waterman
Jullie zijn tegenpolen. Mission impossible dus? Niet noodzakelijk, want dit wordt spannend. Omdat jullie de kwaliteiten van de ander, die je zelf mist, bewonderen. Maar jullie zijn allebei hardleers en blijven bij het eigen standpunt. Dat wordt dus hard tegen onzacht, wat ook merkbaar is in bed. Maar zoals altijd wanneer tegengestelden elkaar ontmoeten, kan het hier twee kanten uit met als resultaat: een grote flop of een grote liefde.

Leeuw met Vissen
Er stelt zich hier wel een probleem. Als jullie elkaar ontmoeten wordt er meestal een soort magische kracht actief, de jullie seksueel verenigt. En jullie kunnen in bed zeker van elkaar genieten, hoewel Leeuw luidop droomt van meer brute passie. En Vissen liever op een fijnere manier wordt aangepakt. Maar buiten het bed, hebben jullie elkaar weinig te vertellen, tenzij jullie eenzelfde thema delen zoals bijvoorbeeld geld, spiritualiteit, het occulte of …muziek.

 

Real Time Web Analytics