Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Maagd …..

Liefdeshoroscoop MaagdMaagd met Ram
Jullie vonden elkaar via seks, seks en nog eens seks. In deze relatie stelt Maagd zich volgzaam op en mag de tevreden Ram voluit chef zijn. Eindelijk iemand die zijn/haar leiderscapaciteiten naar waarde schat en aanvaardt. En eindelijk iemand die voor Ram een rust- en luisterpunt vormt. Maar die eeuwige kritiek en muggenzifterij van Maagd werken onze Ram uiteindelijk op de zenuwen en jagen hem/haar het huis en de relatie uit.

Maagd met Stier
Niet slecht. Ergens lijken jullie op elkaar, wat vertrouwd aanvoelt. En dus snel een band schept. Jullie houden allebei van het praktische, van vaste structuren en een conventioneel leven. Stier doet zijn zin en de flexibele Maagd volgt. In bed verwachten jullie veel van elkaar maar als puntje bij paaltje komt, missen jullie allebei de nodige fantasie. Leven met elkaar is eerder makkelijk, maar pas op voor verveling, want die loert hier constant om de hoek.

Maagd met Tweeling
Voor eventjes is dit oké, maar op lange termijn wordt dit frustrerend. Tweelingen is luchtig en speels en mist vastigheid en maturiteit. En voelt dus continu de hete, beperkende adem van de nuchtere, praktische Maagd die mikt op een goed geregelde en oerdegelijke maar saaie relatie, in zijn/haar nek. En toch Hugh Grant (Maagd) en Elizabeth Hurley (Tweelingen) hielden het toch maar mooi een leven lang met elkaar vol. In de liefde is blijkbaar veel mogelijk.

Maagd met Kreeft
Als minnaars doen jullie het prima. Ook wat de rest betreft, vinden jullie elkaar. Want jullie vertrouwen elkaar terecht en menen het goed met elkaar dankzij een goede communicatie en een onuitgesproken affiniteit. Jullie kunnen elkaar stimuleren en zelfs een beetje veranderen. En ja, ook tussen jullie kunnen stoorzenders opduiken, waardoor jullie uit elkaar drijven. Maar toch stromen jullie energieën op een dag weer samen. Niets aan te doen.

Maagd met Leeuw
Leeuw ziet de grote lijnen, Maagd let intussen op de details. Leeuw heeft nood aan applaus en intussen kijkt Maagd bescheiden toe vanuit de coulissen. Leeuw neemt de leiding, Maagd volgt. Hoewel jullie dus complementair lijken, laat een relatie jullie onvoldaan achter. Maagd kan het Leeuw erg naar de zin maken in bed, maar houdt niet van het passionele in de Leeuw. Omdat Leeuw brutaliseert, terwijl Maagd droomt van een lieve, delicate aanpak.

Maagd met Maagd
Dit loopt niet soepel. Jullie zijn allebei vlijtig, behulpzaam en nauwgezet. Maar jullie laten allebei het analytisch, wetenschappelijk of logisch denken primeren op de gevoelswereld. En dat wreekt zich omdat de lichte kant van het leven daardoor verloren gaat. Wat uiteraard ook voelbaar is in bed. Want Maagd is zeker in voor iets nieuws, voor een seksueel experiment. Maar geen van beiden beschikt over de daartoe vereiste fantasie. Wel jammer….

Maagd met Weegschaal
Jullie trillen en leven op een andere vibratie. Weegschaal is luchtig, houdt van mensen om zich heen en zelfs van feestgedruis. Maagd speelt het zoveel liever intiemer, persoonlijker, fijner. Ook tussen de lakens, waar Weegschaal vaak niet sensueel genoeg blijkt. Maagd kan van Weegschaal leren om meer flexibel te zijn en de lichtere toets toe te laten in het leven. Het vergt hoe dan ook veel wederzijdse moeite om deze relatie te blijven volhouden.

Maagd met Schorpioen
Jullie raken snel aan elkaar gehecht. Omdat jullie elkaars wensen raden en vervullen. Of dit laatste althans proberen. Zowel in bed als erbuiten. En ja, jullie zullen ruzie maken of de ander bekritiseren. Net als andere stellen. Maar niet voor lang. Jullie vergeven elkaar altijd opnieuw omdat jullie, als puntje bij paaltje komt, met elkaar kunnen praten. Daardoor zullen Maagd en Schorpioen altijd op één of ander manier elkaars leven blijven doorkruisen.

Maagd met Boogschutter
Hmm… dit lijkt geen blijver te worden. Jullie zijn ook zo verschillend. Argwanend kijkt Maagd naar de grote gebaren en de nog grotere idealen van Boogschutter. Die niets begrijpt van dat beperkend pietpeuterige van Maagd. Kortom: hier heerst wederzijds onbegrip en afkeuring. Jullie kunnen nog het best een avondje gaan stappen met elkaar. Lekker gek doen en dan even de koffer induiken, weet je wel? Om elkaar daarna ‘veel geluk’ te wensen.

Maagd met Steenbok
Jullie kunnen het prima met elkaar vinden, ook voor langere tijd. Want Maagd en Steenbok staan zowel emotioneel als verstandelijk en seksueel, op één lijn. Jullie begrijpen het dat de ander moeite heeft met een volledige emotionele binding. En natuurlijk kan ook deze relatie wel eens daveren op haar grondvesten. Maakt dat is voorbijgaand, omdat er hier voldoende begrip heerst. Jullie zijn en blijven immers echte soulmates.

Maagd met Waterman
Als jullie elkaar ontmoeten, hangt er een mysterieus en seksueel sfeertje in de lucht. En dat maakt jullie nieuwsgierig. Dus ontdekt Maagd dat Waterman hem/haar nooit aan de tafelpoot zal binden met de kreet: ik wil dat je nu thuis en bij me blijft. Integendeel zelfs. Maagd zal dan weer een rustpunt vormen voor Waterman die continu buitenshuis de wereld aan het verbeteren is. Jullie laten elkaar dus vrij, maar net iets té vrij als je het ons vraagt.

Maagd met Vissen
Jullie zijn tegenpolen die elkaar aantrekken. Maagd is nuchter, praktisch en gaat voor zekerheid op alle vlakken. Vissen zijn dromerig, intuïtief en veranderlijk tot grillig. Ook op alle vlakken. Die verschillen intrigeren jullie dusdanig dat Maagd en Vissen heimelijk een beetje als de ander willen zijn. Af en toe kennen jullie zeker magische momenten omdat jullie allebei gaan voor het fijnere werk. Maar let hier vooral op de woorden af en toe.

Real Time Web Analytics