Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Ram …..

Liefdeshoroscoop RamRam met Ram
We zien hier teveel van hetzelfde want jullie zijn allebei vurig, dynamisch, onafhankelijk en avontuurlijk. Plus onverdraagzaam en overheersend. Hier woedt dus zeker een strijd om het leiderschap. De passie, verliefdheid en seks laaien zo hoog op dat jullie èn de relatie snel verteerd en opgebrand kunnen raken. In het beste geval kunnen jullie elkaar en anderen stimuleren en tot actie bewegen via jullie warmte, stootkracht en vernieuwende ideeën.

Ram met Stier
Vrij moeilijk, want jullie zijn ook zo verschillend. De Stier kan de Ram verstikken en een domper zetten op zijn/haar enthousiasme en plannen. Want Stieren zijn nuchter, saai en bedachtzaam wat de beweeglijke Ram die zo graag risico’s neemt en snel vooruit wil, hindert. Ook is de Stier sensueler en meer fysiek gericht dan de passionele, idealistische Ram. Stier is verder zuinig terwijl Ram het geld liever laat rollen. Daar komen geheid problemen van.

Ram met Tweeling
Actieve band vol plezier. Jullie zijn de allerbeste maatjes die begrip kunnen en willen opbrengen voor elkaar en de ander snel vergeven na een ruzie of misstap. Bovendien kan de geslepen Tweelingen de naïeve Ram behoeden voor teveel geloof in de mensheid. Het slechte nieuws? Jullie zijn allebei avontuurlijk en beweeglijk. Wie zal er intussen dan thuis het potje koken? Opgelet Tweelingen: je Ram verwacht zinderende passie tussen de lakens.

Ram met Kreeft
Het klikt zelden volledig tussen een explosieve Ram en een gevoelige Kreeft. Omdat dit een band is tussen water en vuur, voelen jullie instinctief de dreiging die van de ander uitgaat. Ook zijn jullie beiden autoritair en weinig flexibel. De Ram walst als een echte bulldozer over de fijngevoelige Kreeft heen, terwijl de humeurige Kreeft met dat eeuwig gezeur de sfeer volledig verpest voor de Ram. De leuke seks dient hier slechts tijdelijk als bindmiddel.

Ram met Leeuw
Tussen jullie is alles aanwezig om een vaste, goed lopende romantische relatie uit te bouwen. In bed gaat het er ongecompliceerd, vurig, warm en speels aan toe en jullie begrijpen elkaar vanzelf. Hier primeren immers oprechtheid, liefde en vriendschap. Eén minpuntje: jullie zijn allebei vrij explosief en kunnen elkaars gigantisch ego daarbij ernstige brandwonden toebrengen. Hou de EHBO kit daarom steeds vooruitziend binnen handbereik.

Ram met Maagd
Jullie vonden elkaar via seks, seks en nog eens seks. In deze relatie stelt Maagd zich volgzaam op en mag de tevreden Ram voluit chef zijn. Eindelijk iemand die zijn/haar leiderscapaciteiten naar waarde schat en aanvaardt. En eindelijk iemand die voor Ram een rust- en luisterpunt vormt. Maar die eeuwige kritiek en muggenzifterij van Maagd werken onze Ram uiteindelijk op de zenuwen en jagen hem/haar het huis en de relatie uit.

Ram met Weegschaal
Jullie worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Omdat jullie elkaars tegenpolen zijn. Daarom bewondert Ram openlijk en Weegschaal heimelijk de kwaliteiten in de ander die hij/zij zelf mist. En jullie zullen zeker hete momenten beleven, maar hier houdt het feest op. Want de brute, impulsieve Ram schiet te kort voor de Weegschaal die graag verfijnd versierd wordt. En toch, tussen Ram en Weegschaal kan het echt alles worden of helemaal niets.

Ram met Schorpioen
Jullie blijven elkaar boeien via een mysterieuze betovering. Als gevolg daarvan trekken jullie elkaar seksueel onvermijdelijk aan als een magneet. Ram is hier de meester, Schorpioen het slaafje en jullie voelen zich daar goed bij. Dat is seksueel zo, maar ook op andere vlakken. Ram beschermt Schorpioen en Schorpioen dient en verzorgt Ram. Verder lokken jullie doelbewust hevige, theatrale ruzies uit die daarna in bed uitgebreid bijgelegd worden.

Ram met Boogschutter
Jullie kunnen een band krijgen vol warmte, vriendschap en plezier. Ram zal uiteraard leiden en Boogschutter zal dansend en springend volgen. Als geboren idealisten kunnen jullie daarnaast een gezamenlijk doel realiseren. Tenminste, als jullie samenblijven. Want in het begin zal het seksueel en passioneel formidabel vonken tussen jullie. Helaas weten jullie een paar maanden later al niet meer wat jullie toch in elkaar zagen. Jammer…

Ram met Steenbok
Jullie vinden elkaar helemaal in de afdeling lichtzinnigheid, want jullie zijn allebei niet vies van wat stevig gestoei. Maar aan dat jolijt komt helaas snel een einde. In het dagelijks leven willen jullie immers allebei de lakens uitdelen en dat botst. Ram en Steenbok kruisen dus de horens. Wie er aan het kortste eind trekt, blijft onvoorspelbaar. Ook valt hier duidelijk een wederzijdse afkeuring te bespeuren die de relatie uiteindelijk finaal ondermijnt.

Ram met Waterman
De prettig gestoorde Waterman brengt de Ram vlot aan het lachen. Bovendien zet Waterman de Ram moeiteloos in vuur en vlam en dit zowel in als buiten het bed. Al mag het voor de Ram seksueel best veel harder en veel meer zijn. De onafhankelijke, vrijheidslievende Waterman bekijkt dit avontuur slechts als een spel, terwijl de arme, oprechte Ram zijn/haar hart kwijt is en al toekomstplannen smeedt. Hier komen dus wellicht vodden van.

Ram met Vissen
Jullie energieën kunnen elkaar vernietigen en dat gevoel zweeft altijd tussen jullie. Toch ziet het er aanvankelijk niet eens zo slecht uit. Vissen heeft eindelijk een beschermer gevonden tegen de gevaren van buitenaf en Ram heeft een flexibel en meevoelend maatje beet. Maar het tij keert snel. De rechtlijnige, brute Ram kan niet om met de slinkse, fijnere krachten van Vissen en omgekeerd. Kortom: de verwachtingen worden wederzijds niet ingelost.

Real Time Web Analytics