Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Schorpioen …..

Liefdeshoroscoop SchorpioenSchorpioen met Ram
Jullie blijven elkaar boeien via een mysterieuze betovering. Als gevolg daarvan trekken jullie elkaar seksueel onvermijdelijk aan als een magneet. Ram is hier de meester, Schorpioen het slaafje en jullie voelen zich daar goed bij. Dat is seksueel zo, maar ook op andere vlakken. Ram beschermt Schorpioen en Schorpioen dient en verzorgt Ram. Verder lokken jullie doelbewust hevige, theatrale ruzies uit die daarna in bed uitgebreid bijgelegd worden.

Schorpioen met Stier
Stier en Schorpioen zijn een fysiek vruchtbaar team, maar kennen daarom nog geen vlot liefdesparcours. Stier is koppig en Schorpioen fanatiek. Dat betekent conflicten of zelfs totale oorlog. En toch komen jullie samen, gezien de sterke fysieke aantrekking en wederzijdse bewondering. Want Schorpioen heeft wat Stier niet heeft en omgekeerd. Maar Stier stribbelt aanvankelijk fors tegen omdat hij/zij de troebele charme van Scorpio wantrouwt.

Schorpioen met Tweeling
De fysieke bekoring en de seksuele betovering tussen jullie is bijna onweerstaanbaar. Passie en seks zijn hier dus zeer actief. De rest ligt stukken moeilijker omdat jullie in verschillende werelden leven. Tweelingen verkent graag alles en iedereen, terwijl Scorpio het liever gedempter, mysterieuzer en vooral binnenskamers houdt. Hier loopt niets van een leien dakje.

Schorpioen met Kreeft
Een relatie tussen jullie kan een lang, gevoelvol en mooi verhaal worden. Omdat alle elementen daartoe, hier voorhanden zijn. Kreeft en Schorpioen voelen elkaar helemaal aan en brengen telkens opnieuw voldoende begrip en liefde voor elkaar op om eventuele obstakels te elimineren. Dit kan zo’’n liefde worden waarvan jullie levenslang mogen proeven. Via kleine, overheerlijke hapjes natuurlijk, omdat ze zo kostbaar is. Zowel in als uit het bed.

Schorpioen met Leeuw
Het schoentje wringt hier op diverse niveaus. Want jullie nemen allebei een standpunt in en geven daarna geen duimbreed meer toe. Dat zal bij Leeuw tot woede-uitbarstingen leiden die zullen escaleren tot conflicten. Leeuw en Scorpio kunnen elkaar afkeurend bekijken,wat een soort verkeerde spanning in de relatie brengt. In bed gaat de gulzige Leeuw graag voor een vluggertje, terwijl Scorpio er een ritueel van maakt. Te verschillend, inderdaad.

Schorpioen met Maagd
Jullie raken snel aan elkaar gehecht. Omdat jullie elkaars wensen raden en vervullen. Of dit laatste althans proberen. Zowel in bed als erbuiten. En ja, jullie zullen ruzie maken of de ander bekritiseren. Net als andere stellen. Maar niet voor lang. Jullie vergeven elkaar altijd opnieuw omdat jullie, als puntje bij paaltje komt, met elkaar kunnen praten. Daardoor zullen Maagd en Schorpioen altijd op één of ander manier elkaars leven blijven doorkruisen.

Schorpioen met Weegschaal
Moeilijk en meestal van korte duur. Ondanks het feit dat Schorpioen meer geduld heeft met Weegschaal dan omgekeerd. De beweeglijke Weegschaal houdt ervan te koketteren. De sterke, vasthoudende Schorpioen ook, maar hier speelt altijd dat berekend, manipulatief kantje mee. Want Weegschaal amuseert zich gewoon, terwijl Schorpioen meestal een verborgen agenda heeft. En Weegschaal afduwt van zodra het beoogde doel bereikt is.

Schorpioen met Schorpioen
In bed proeven jullie van elkaar met kleine, genietende hapjes, pittig gekruid met sensualiteit, hartstocht en een snuifje geweld. Want jullie begrijpen elkaar hier beter dan wie ook. Eens het bed uit, wordt de zaak delicater. Jullie zijn allebei sterk, vasthoudend, jaloers, mysterieus, achterdochtig en wraakzuchtig. Ook zijn jullie kritische diepgravers die niet klein te krijgen zijn. Bij problemen gaat het hier altijd hard tegen hard. En dat eindigt nooit goed.

Schorpioen met Boogschutter
Jullie zijn water en vuur en dat is duidelijk. Vooreerst liggen jullie ritme en temperament anders en verder zijn ook jullie bedoelingen verschillend. De impulsieve en naïeve Schutter wordt eerst geïntrigeerd en laat zich daarna verleiden door de mysterieuze Schorpioen. Maar Scorpio, de veeleisende, belooft luidkeels meer dan hij/zij uiteindelijk geeft. Op alle vlakken. Bovendien is Scorpio de arme Schutter te vaak te slim af. Ook op alle vlakken.

Schorpioen met Steenbok
Vruchtbare combinatie mét toekomstperspectief en dat terwijl jullie zo verschillend zijn. Jullie kunnen elkaar na een breuk jarenlang uit het oog verliezen, om daarna de draad weer op te pikken. Want jullie vertrouwen, begrijpen en steunen elkaar zonder al teveel woorden. Voor de veeleisende Scorpio is geen zee te hoog om het de even veeleisende Bok volledig naar de zin te maken. Waarna de beloning niet enkel volgt in bed maar evengoed erbuiten.

Schorpioen met Waterman
Gespannen combinatie. Waterman zit vol ideeën en vragen. Wil alles uitzoeken tot op de bodem . Net als Scorpio die dol is op mysteries. De onafhankelijke Waterman mijdt echter emoties, romantiek, intimiteit en vaak seks. En laat dat nou net de speeltuin van Scorpio zijn. Waterman zoekt voldoening buitenshuis, Scorpio, binnenshuis. Bovendien speelt Waterman liefst de baas, wat Scorpio niet zomaar aanvaardt. Dus… conflicten verzekerd!

Schorpioen met Vissen
In eerste instantie heerst hier grote eensgezindheid. Want jullie voelen elkaar zo goed aan en surfen samen op opwindend hoge golven. Zowel in als uit bed. Eens die golven zijn gaan liggen, kan de relatie twee kanten uit. Jullie inspireren en voeden elkaar wederzijds of jullie verzinken langzaam maar zeker in een moeras van emoties, passiviteit of verdoving. Omdat het gemis aan aarding, schwung en een zekere luchtigheid, dan zijn tol begint te eisen.

Real Time Web Analytics