Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Steenbok….

Liefdeshoroscoop SteenbokSteenbok met Ram
Jullie vinden elkaar helemaal in de afdeling lichtzinnigheid, want jullie zijn allebei niet vies van wat stevig gestoei. Maar aan dat jolijt komt helaas snel een einde. In het dagelijks leven willen jullie immers allebei de lakens uitdelen en dat botst. Ram en Steenbok kruisen dus de horens. Wie er aan het kortste eind trekt, blijft onvoorspelbaar. Ook valt hier duidelijk een wederzijdse afkeuring te bespeuren die de relatie uiteindelijk finaal ondermijnt.

Steenbok met Stier
Jullie hebben het goed samen. Jullie kiezen voor traditie en familie en houden van zekerheid en kwaliteit op elk gebied. Bovendien schenken Stier en Steenbok elkaar grote emotionele en romantische vervulling. Ook seksueel voelen jullie elkaar intuïtief aan en zijn jullie attente, liefdevolle minnaars. De grote valkuil hier? Alles loopt dusdanig gesmeerd dat jullie ongemerkt indommelen. Kijk uit voor het moment waarop één van de twee wakker schiet.

Steenbok met Tweeling
Steenbok heeft andere, meer conventionele behoeften dan Tweelingen. Huisje spelen bijvoorbeeld of geld, goed en aanzien verwerven. Bovendien probeert de wilskrachtige Bok het leven en zijn partner naar zijn/haar hand te zetten. Waarop Tweelingen zich verstikt en bedreigd voelt en dan maar snel ontsnapt. Indien hij of zij tenminste het mysterie en de sterke seksuele vibratie die altijd heerst tussen Steenbok en Tweelingen, kan weerstaan.

Steenbok met Kreeft
Jullie zijn tegenpolen en blijven elkaar dus verbazen. En aantrekken, vooral fysiek. Het ene moment charmeren Kreeft en Steenbok elkaar, terwijl beiden zich het volgende moment al afvragen wat ze eigenlijk in elkaars leven doen. Misschien de eigenschappen die ze zelf missen in de ander bewonderen? Wat misschien een vruchtbaar proces kan worden. Maar uiteindelijk kan het vierkant draaien omdat Steenbok zo hoekig blijft en Kreeft zo rond.

Steenbok met Leeuw
De communicatie en ook de relatie, verlopen moeilijk tussen Leeuw en Steenbok. Maar omdat jullie uit andere werelden lijken te komen, zullen jullie elkaar in het begin onweerstaanbaar vinden. Pas nadien worden de knelpunten duidelijk. Want de vurige, enthousiaste en gulle Leeuwkracht botst met de voorzichtige, realistische en meer krenterige Steenbokenergie. Ook in bed. Daar ervaart het Bokje de Leeuw immers als te snel en te bruut. Tja…

Steenbok met Maagd
Jullie kunnen het prima met elkaar vinden, ook voor langere tijd. Want Maagd en Steenbok staan zowel emotioneel als verstandelijk en seksueel, op één lijn. Jullie begrijpen het dat de ander moeite heeft met een volledige emotionele binding. En natuurlijk kan ook deze relatie wel eens daveren op haar grondvesten. Maakt dat is voorbijgaand, omdat er hier voldoende begrip heerst. Jullie zijn en blijven immers echte soulmates.

Steenbok met Weegschaal
Weegschaal en Steenbok vinden elkaar vooral in seks, erotiek en fun. Dus, in het departement lichtzinnigheid. En dat kan ongelooflijk veel deugd doen. Maar het betekent niet dat hierdoor een duurzame, liefdevolle band tot stand zal komen. Want hier worden veel stoorzenders actief die de verstandhouding en de harmonie aantasten. Bovendien zijn jullie beiden autoritair en voelen jullie intuïtief elkaars afkeuring aan. Dit is duidelijk geen voltreffer.

Steenbok met Schorpioen
Vruchtbare combinatie mét toekomstperspectief en dat terwijl jullie zo verschillend zijn. Jullie kunnen elkaar na een breuk jarenlang uit het oog verliezen, om daarna de draad weer op te pikken. Want jullie vertrouwen, begrijpen en steunen elkaar zonder al teveel woorden. Voor de veeleisende Scorpio is geen zee te hoog om het de even veeleisende Bok volledig naar de zin te maken. Waarna de beloning niet enkel volgt in bed maar evengoed erbuiten.

Steenbok met Boogschutter
Steenbok neemt sowieso de leiding, wat slecht lukt bij de actieve en onafhankelijke Schutter. Die lijkt alleen maar volgzaam, maar gaat continu zijn/haar eigen weg of ontwikkelt kwalen indien Bokje dat verhindert. Steenbok brengt wel geduld op voor Schutter, maar het mag niet baten. De standvastige, conventionele Bok blijkt niet gepassioneerd, spontaan en verrassend genoeg voor de avontuurlijke Schutter. Zelfs in bed raken jullie het niet eens.

Steenbok met Steenbok
Gezien jullie op elkaar lijken wordt dit alles of niets. Steenbok is realistisch, hardwerkend, conventioneel en legt de lat zeer hoog. Steenbok is ook egoïstisch, koppig, neerslachtig, onverzoenlijk en dol op status. Dit kan werken omdat jullie elkaar zo goed begrijpen, tot in bed. Dit kan falen als jullie elkaar verstikken en dat is goed mogelijk. Want hier ontbreken te vaak passie, fantasie, ideeën, gekte en gevoeligheid. En dat heeft uiteraard gevolgen.

Steenbok met Waterman
Dit wordt geen hoogvlieger. Hier zien we Steenbok versus Waterman. Of het conventionele tegenover het nieuwe, experimentele. Huisje spelen tegenover de wereld intrekken. Status verwerven tegenover idealen verwezenlijken. Fundamentele verschillen dus. Daarnaast doen jullie allebei geen water bij de wijn en vluchten jullie voor echte intimiteit. De start kan best spannend zijn, tot Steenbok achterdochtig wordt, waarna de miserie begint.

Steenbok met Vissen
Hoewel jullie sterk verschillend zijn, is dit toch een vruchtbare combinatie. Want op één of andere manier begrijpen jullie elkaar zelfs dusdanig dat jullie elkaar nooit meer volledig willen en zullen loslaten. Bovendien aanvaardt Vissen de leiding van Steenbok die Vissen in ruil een stuk vastigheid biedt waarVissen anders alleen maar van kan dromen. En in bed? Ook hier vinden en ontmoeten jullie elkaar moeiteloos, keer op keer.

Real Time Web Analytics