Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Stier …..

Liefdeshoroscoop TweelingenStier met Ram
Vrij moeilijk, want jullie zijn ook zo verschillend. De Stier kan de Ram verstikken en een domper zetten op zijn/haar enthousiasme en plannen. Want Stieren zijn nuchter, saai en bedachtzaam wat de beweeglijke Ram die zo graag risico’’s neemt en snel vooruit wil, hindert. Ook is de Stier sensueler en meer fysiek gericht dan de passionele, idealistische Ram. Stier is verder zuinig terwijl Ram het geld liever laat rollen. Daar komen geheid problemen van.

Stier met Stier
Hier heerst alles in tweevoud. Degelijkheid dus, plus traditionele waarden en gedachtegoed. Maar ook de hang naar materie, zekerheid, comfort en luxe verdubbelt. En helaas eveneens de koppigheid, zwijgzaamheid, traagheid en genotzucht. Dat kan dus twee kanten op. Eén: jullie eindigen samen zo sterk als een rots. Twee: de toeslaande verveling creëert een dor landschap tussen jullie dat voorgoed verandert via een onverbiddelijke vulkanische uitbarsting.

Stier met Tweeling
Stier is praktisch, honkvast, punctueel, genotzuchtig en o zo materiegericht. Tweelingen is luchtig, beweeglijk, veranderlijk, onberekenbaar, ongrijpbaar en mentaal. Tweelingen heeft Stier zelfs niet eens nodig. Ook in bed willen ze het anders. Stier wenst sensuele, uitgebreide verwenpartijen die gerust een halve dag mogen in beslag nemen. Misschien wel een ganse. Voor Tweelingen hoeft al die heisa niet, want hij/zij heeft wel wat beters te doen.

Stier met Kreeft
Mooie en beslist vruchtbare combinatie. Een tevreden leven opbouwen, lukt makkelijker eens jullie elkaar gevonden hebben. Jullie hebben allebei materiële en emotionele zekerheid nodig. Ook zweren jullie bij dezelfde traditionele waarden zoals een comfortabele, warme thuis, een hecht gezin en ‘de familie. Opgelet: de grillige Kreeft durft zich in een zoveelste gekke bui al eens onvoorspelbaar gedragen en daar heeft onze Stier het verdomd moeilijk mee.

Stier met Leeuw
Kan beter, want het wringt omdat beiden een sterke wil bezitten en bij het eigen standpunt blijven. Jullie houden wel allebei van luxe, wellness, schoonheid, kunst en lekker eten. Maar Leeuw koestert daarnaast nog een stuk of wat idealen die Stier Siberisch koud laten. En in bed? Niet mis, maar Leeuw is altijd in voor een vluggertje, terwijl Stier maar blijft zweren bij een uitgebreid seksfestijn. En daar wordt onze Leeuw toch zo ontzettend moe van.

Stier met Maagd
Niet slecht. Ergens lijken jullie op elkaar, wat vertrouwd aanvoelt. En dus snel een band schept. Jullie houden allebei van het praktische, van vaste structuren en een conventioneel leven. Stier doet zijn zin en de flexibele Maagd volgt. In bed verwachten jullie veel van elkaar maar als puntje bij paaltje komt, missen jullie allebei de nodige fantasie. Leven met elkaar is eerder makkelijk, maar pas op voor verveling, want die loert hier constant om de hoek.

Stier met Weegschaal
Niet slecht. Ergens lijken jullie op elkaar, wat vertrouwd aanvoelt. En dus snel een band schept. Jullie houden allebei van het praktische, van vaste structuren en een conventioneel leven. Stier doet zijn zin en de flexibele Maagd volgt. In bed verwachten jullie veel van elkaar maar als puntje bij paaltje komt, missen jullie allebei de nodige fantasie. Leven met elkaar is eerder makkelijk, maar pas op voor verveling, want die loert hier constant om de hoek.

Stier met Schorpioen
Stier en Schorpioen zijn een fysiek vruchtbaar team, maar kennen daarom nog geen vlot liefdesparcours. Stier is koppig en Schorpioen fanatiek. Dat betekent conflicten of zelfs totale oorlog. En toch komen jullie samen, gezien de sterke fysieke aantrekking en wederzijdse bewondering. Want Schorpioen heeft wat Stier niet heeft en omgekeerd. Maar Stier stribbelt aanvankelijk fors tegen omdat hij/zij de troebele charme van Scorpio wantrouwt.

Stier met Boogschutter
Vierkant draaiende band. Boogschutter is avontuurlijk, enthousiast en idealistisch. En verkoopt grapjes en luchtbellen. De ernstige en meer getemperde Stier snapt hier niets van. En toch is hier een machtig seksueel patroon actief. In bed werkt het dus tussen jullie. Uit bed denken jullie: wat zit ik hier in godsnaam bij hem/haar te doen. Een gezamenlijk thema (geldkwesties, de dood of een adoptie bijvoorbeeld) kan de band in stand houden.

Stier met Steenbok
Jullie hebben het goed samen. Jullie kiezen voor traditie en familie en houden van zekerheid en kwaliteit op elk gebied. Bovendien schenken Stier en Steenbok elkaar grote emotionele en romantische vervulling. Ook seksueel voelen jullie elkaar intuïtief aan en zijn jullie attente, liefdevolle minnaars. De grote valkuil hier? Alles loopt dusdanig gesmeerd dat jullie ongemerkt indommelen. Kijk uit voor het moment waarop één van de twee wakker schiet.

Stier met Waterman
Jullie verschillen zo grondig van elkaar dat wederzijdse afkeuring niet kan uitblijven en uiteindelijk zijn werk doet. Waterman is vrijgevochten, idealistisch en sociaal geëngageerd. De conventionele Stier kan hem/haar hierin onmogelijk bijbenen. Want Stier zoekt gewoon een aardse, traditionele band met een goed uitziend en liefst lekker seksbeestje. Dit verschil resulteert in emotionele beperkingen, frustraties en chronische conflicten.

Stier met Vissen
Deze band is zo wezenlijk dat jullie elkaar nooit zullen loslaten. Nooit. Oké, misschien wel voor een paar maanden tot zelfs een paar jaar. Jawel. Maar uiteindelijk komen jullie toch weer samen. Ongewild maar door het lot gestuurd, grijpen jullie keer op keer in elkaars leven weer in. En tot slot nog een niet onbelangrijk detail: in elkaars armen kunnen jullie diep en mateloos genieten van het allermooiste wat de liefde te bieden heeft. Telkens opnieuw.

Real Time Web Analytics