Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Tweeling …..

Liefdeshoroscoop TweelingenTweeling met Ram
Actieve band vol schwung en fun. Jullie zijn de allerbeste maatjes die begrip kunnen en willen opbrengen voor elkaar en de ander snel vergeven na een ruzie of misstap. Bovendien kan de geslepen Tweelingen de naïeve Ram behoeden voor teveel geloof in de mensheid. Het slechte nieuws? Jullie zijn allebei avontuurlijk en beweeglijk. Wie zal er intussen dan thuis het potje koken? Opgelet Tweelingen: je Ram verwacht zinderende passie tussen de lakens.

Tweeling met Stier
Stier is praktisch, honkvast, punctueel, genotzuchtig en o zo materiegericht. Tweelingen is luchtig, beweeglijk, veranderlijk, onberekenbaar, ongrijpbaar en mentaal. Tweelingen heeft Stier zelfs niet eens nodig. Ook in bed willen ze het anders. Stier wenst sensuele, uitgebreide verwenpartijen die gerust een halve dag mogen in beslag nemen. Misschien wel een ganse. Voor Tweelingen hoeft al die heisa niet, want hij/zij heeft wel wat beters te doen.

Tweeling met Tweeling
Jullie lijken op elkaar en dus primeren hier plezier, afwisseling, sociaal contact, fantasie en mentale behendigheid. Maar ook versplintering en oppervlakkigheid. Jullie springen wel tien kanten tegelijk op en starten veel maar ronden weinig af. Geen van beiden voelt zich geroepen om schoon te maken, rekeningen te betalen of te koken. Eens de fun verdwenen, slaat de crisis toe. Wie zich het meest of het snelst verveelt, pakt zijn/haar koffer en stapt op.

Tweeling met Kreeft
Het lijkt spannend en leuk omdat jullie allebei een beetje gek zijn. In werkelijkheid blijkt samenleven een hele opgave omdat jullie zo anders zijn. Kreeft slikt veel van de veranderlijke Tweelingen maar vindt er uiteindelijk rust noch zekerheid bij. Tweelingen knapt dan weer af op de dominantie van Kreeft. Ook in bed is het niet al koek en ei. Kreeft blijft zweren bij het zwoele, bij sfeer en grote emoties. Tweelingen kiest voor prikkels, fun en gezever.

Tweeling met Leeuw
Tweelingen is niet op zijn/haar mondje gevallen en Leeuw evenmin. Jullie geven elkaar continu lik op stuk, waardoor verveling geen kans krijgt. Leeuw kijkt geamuseerd toe hoe Tweelingen in zijn eentje circus speelt, maar brult hem/haar tot orde als hij er genoeg van heeft. En Tweelingen kan Leeuw verbaal zo verrukkelijk kietelen dat Leeuw lachend zijn waardigheid verliest. Dit kan dikke vriendschap of liefde voor het leven worden.

Tweeling met Maagd
Voor eventjes is dit oké, maar op lange termijn wordt dit frustrerend. Tweelingen is luchtig en speels en mist vastigheid en maturiteit. En voelt dus continu de hete, beperkende adem van de nuchtere, praktische Maagd die mikt op een goed geregelde en oerdegelijke maar saaie relatie, in zijn/haar nek. En toch Hugh Grant (Maagd) en Elizabeth hurley (Tweelingen) hielden het toch maar mooi een leven lang met elkaar vol. In de liefde is blijkbaar veel mogelijk.

Tweeling met Weegschaal
Het klikt meteen omdat Tweelingen en Weegschaal allebei oog hebben voor de mooie en aangename dingen in het leven. Jullie genieten volop van al dat moois, met elkaar of met vrienden erbij. Jullie begrijpen elkaar, want zijn geboren maatjes. Weegschaal speelt de baas, Tweelingen volgt, jonglerend en inspirerend. Als Tweelingen zich vervelen, verbreken ze de band. Om vroeg of laat onvermijdelijk terug de draad op te nemen met hun Weegschaal.

Tweeling met Schorpioen
De fysieke bekoring en de seksuele betovering tussen jullie is bijna onweerstaanbaar. Passie en seks zijn hier dus zeer actief. De rest ligt stukken moeilijker omdat jullie in verschillende werelden leven. Tweelingen verkent graag alles en iedereen, terwijl Scorpio het liever gedempter, mysterieuzer en vooral binnenskamers houdt. Hier loopt niets van een leien dakje.

Tweeling met Boogschutter
Dit zou kunnen werken, gewoon omdat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. Maar doorgaans liggen jullie vibraties behoorlijk ver uit elkaar. Dit betekent ook dat de ander heeft wat jij niet hebt en kan wat jij niet kunt. Wat je stiekem bewondert en het omgekeerde is evenzeer waar. In combinatie met de fysieke aantrekking is dit voldoende om het samen ‘eens te proberen’. Hetgeen jullie er uiteindelijk en helaas, niet veel gelukkiger op maakt.

Tweeling met Steenbok
Steenbok heeft andere, meer conventionele behoeften dan Tweelingen. Huisje spelen bijvoorbeeld of geld, goed en aanzien verwerven. Bovendien probeert de wilskrachtige Bok het leven en zijn partner naar zijn/haar hand te zetten. Waarop Tweelingen zich verstikt en bedreigd voelt en dan maar snel ontsnapt. Indien hij of zij tenminste het mysterie en de sterke seksuele vibratie die altijd heerst tussen Steenbok en Tweelingen, kan weerstaan.

Tweeling met Waterman
Dit kan best een duurzame relatie worden, gebaseerd op een prachtige vriendschap. Want jullie begrijpen, inspireren en stimuleren elkaar. Waterman volhardt en schenkt Tweelingen houvast. Ook laten jullie elkaar vrij. Soms net iets te vrij, wat voor problemen kan zorgen. En hoeft het nog gezegd: in bed is het bubbelende, explosieve pret. Toch slaan jullie seks soms gewoon over. En dat kan prima, gezien jullie seksueel zowat dezelfde taal spreken.

Tweeling met Vissen
De verschillen tussen jullie monden uit in een gespannen relatie. Die relatie aan de gang houden,vergt sowieso het uiterste van jullie omdat jullie mensen zijn en geen heiligen. Jullie kunnen rusteloos worden, ook omdat hier wederzijdse afkeuring voelbaar is. In bed verlangt Tweelingen pittige, fantasierijke of experimentele seks. En dat terwijl Vissen zo graag wordt aangepakt met streel zachte, fluwelen handschoenen. Als dat maar goed komt….

Real Time Web Analytics