Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Vissen …..

Liefdeshoroscoop VissenVissen met Ram
Jullie energieën kunnen elkaar vernietigen en dat gevoel zweeft altijd tussen jullie. Toch ziet het er aanvankelijk niet eens zo slecht uit. Vissen heeft eindelijk een beschermer gevonden tegen de gevaren van buitenaf en Ram heeft een flexibel en meevoelend maatje beet. Maar het tij keert snel. De rechtlijnige, brute Ram kan niet om met de slinkse, fijnere krachten van Vissen en omgekeerd. Kortom: de verwachtingen worden wederzijds niet ingelost.

Vissen met Stier
Deze band is zo wezenlijk dat jullie elkaar nooit zullen loslaten. Nooit. Oké, misschien wel voor een paar maanden tot zelfs een paar jaar. Jawel. Maar uiteindelijk komen jullie toch weer samen. Ongewild maar door het lot gestuurd, grijpen jullie keer op keer in elkaars leven weer in. En tot slot nog een niet onbelangrijk detail: in elkaars armen kunnen jullie diep en mateloos genieten van het allermooiste wat de liefde te bieden heeft. Telkens opnieuw.

Vissen met Tweeling
De verschillen tussen jullie monden uit in een gespannen relatie. Die relatie aan de gang houden,vergt sowieso het uiterste van jullie omdat jullie mensen zijn en geen heiligen. Jullie kunnen rusteloos worden, ook omdat hier wederzijdse afkeuring voelbaar is. In bed verlangt Tweelingen pittige, fantasierijke of experimentele seks. En dat terwijl Vissen zo graag wordt aangepakt met streelzachte, fluwelen handschoenen. Als dat maar goed komt.

Vissen met Kreeft
Jullie voelen elkaar prima aan want surfen uiteraard op dezelfde emotionele golven. Om krek dezelfde reden kunnen jullie kopje ondergaan in een zee van gevoelens en die ontvluchten via alcohol, eten, sigaretten, pillen, reizen of drugs. Toch kunnen jullie zalig vrijen, jawel. Maar eens dat achter de rug is, hebben jullie elkaar maar weinig meer te vertellen, behalve dan het afspreken van een dag en een uur voor de volgende uitgebreide vrijpartij.

Vissen met Leeuw
Er stelt zich hier wel een probleem. Als jullie elkaar ontmoeten wordt er meestal een soort magische kracht actief, de jullie seksueel verenigt. En jullie kunnen in bed zeker van elkaar genieten, hoewel Leeuw luidop droomt van meer brute passie. En Vissen liever op een fijnere manier wordt aangepakt. Maar buiten het bed, hebben jullie elkaar weinig te vertellen, tenzij jullie eenzelfde thema delen zoals bijvoorbeeld geld, spiritualiteit, het occulte of …muziek.

Vissen met Maagd
Jullie zijn tegenpolen die elkaar aantrekken. Maagd is nuchter, praktisch en gaat voor zekerheid op alle vlakken. Vissen zijn dromerig, intuïtief en veranderlijk tot grillig. Ook op alle vlakken. Die verschillen intrigeren jullie dusdanig dat Maagd en Vissen heimelijk een beetje als de ander willen zijn. Af en toe kennen jullie zeker magische momenten omdat jullie allebei gaan voor het fijnere werk. Maar let hier vooral op de woorden ‘af en toe.

Vissen met Weegschaal
Vrij moeilijke zaak. Oké, jullie fascineren en betoveren elkaar mateloos. Want het wederzijds charisma werkt als een levensgrote magneet, waaraan maar niet te ontkomen valt. En dus vertrekken jullie samen op een seksuele ontdekkingsreis. Dat is erg opwindend, maar duurt niet lang. Want Vissen neemt liefde en seks ernstig, waarna Weegschaal de benen neemt en Vissen gefrustreerd achterlaat. En dan hebben we nog niet eens over al de rest gepraat.

Vissen met Schorpioen
In eerste instantie heerst hier grote eensgezindheid. Want jullie voelen elkaar zo goed aan en surfen samen op opwindend hoge golven. Zowel in als uit bed. Eens die golven zijn gaan liggen, kan de relatie twee kanten uit. Jullie inspireren en voeden elkaar wederzijds of jullie verzinken langzaam maar zeker in een moeras van emoties, passiviteit of verdoving. Omdat het gemis aan aarding, schwung en een zekere luchtigheid, dan zijn tol begint te eisen.

Vissen met Boogschutter
Boogschutter is recht voor de raap, complexloos, eigengereid, doortastend en luidruchtig. Dit wordt snel teveel voor het gevoelig zenuwstelsel van Vissen, waarna hij/zij op zoek gaat naar een paar zachtere armen om in te schuilen. Boogschutter keurt dan weer het amorfe evenals het gladde aspect in Vissen af, waardoor Vissen de eigen verantwoordelijkheid ontduikt. Jullie zeggen elkaar dus maar beter vriendelijk vaarwel na een nachtje gekkigheid.

Vissen met Steenbok
Hoewel jullie sterk verschillend zijn, is dit toch een vruchtbare combinatie. Want op één of andere manier begrijpen jullie elkaar zelfs dusdanig dat jullie elkaar nooit meer volledig willen en zullen loslaten. Bovendien aanvaardt Vissen de leiding van Steenbok die Vissen in ruil een stuk vastigheid biedt waar Vissen anders alleen maar van kan dromen. En in bed? Ook hier vinden en ontmoeten jullie elkaar moeiteloos, keer op keer.

Vissen met Waterman
Vissen heeft begrip voor de menslievende, idealistische kant van Waterman. Vissen is ook plooibaar genoeg om te kunnen leven met de eigengereide en vaak koppige Waterman. Maar in werkelijkheid hebben jullie elk iets anders nodig om verliefd te kunnen worden en dat ook te blijven. Waterman moet kunnen bewonderen en aanbidden. Vissen moet emotionele intimiteit voelen. Helaas komen jullie bij elkaar dus maar moeilijk aan jullie trekken.

Vissen met Vissen
Jullie zullen elkaar begrijpen, graag samen reizen maar even graag samen terug thuis komen. Waar jullie het gezellig maken met de nodige alcohol, sigaretten, geneesmiddelen of veel lekker eten. En nu even concreet: wie zal er zorgen voor de praktische zaken? Wie zal jullie beschermen tegen de harde buitenwereld? Wie zal zichzelf bombarderen tot kapitein van jullie schip dat rond dobbert op een oceaan van emoties en gevoelens? Ja, wie?

 

 

 

Real Time Web Analytics