Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Waterman …..

Liefdeshoroscoop WatermanWaterman met Ram
De prettig gestoorde Waterman brengt de Ram vlot aan het lachen. Bovendien zet Waterman de Ram moeiteloos in vuur en vlam en dit zowel in als buiten het bed. Al mag het voor de Ram seksueel best veel harder en veel meer zijn. De onafhankelijke, vrijheidslievende Waterman bekijkt dit avontuur slechts als een spel, terwijl de arme, oprechte Ram zijn/haar hart kwijt is en al toekomstplannen smeedt. Hier komen dus wellicht vodden van.

Waterman met Stier
Jullie verschillen zo grondig van elkaar dat wederzijdse afkeuring niet kan uitblijven en uiteindelijk zijn werk doet. Waterman is vrijgevochten, idealistisch en sociaal geëngageerd. De conventionele Stier kan hem/haar hierin onmogelijk bijbenen. Want Stier zoekt gewoon een aardse, traditionele band met een goed uitziend en liefst lekker seksbeestje. Dit verschil resulteert in emotionele beperkingen, frustraties en chronische conflicten.

Waterman met Tweeling
Dit kan best een duurzame relatie worden, gebaseerd op een prachtige vriendschap. Want jullie begrijpen, inspireren en stimuleren elkaar. Waterman volhardt en schenkt Tweelingen houvast. Ook laten jullie elkaar vrij. Soms net iets te vrij, wat voor problemen kan zorgen. En hoeft het nog gezegd: in bed is het bubbelende, explosieve pret. Toch slaan jullie seks soms gewoon over. En dat kan prima, gezien jullie seksueel zowat dezelfde taal spreken.

Waterman met Kreeft
Tussen Kreeft en Waterman vibreert een machtige aantrekking, uitgelokt door een mysterieus magnetisme. En jullie kunnen vanzelfsprekend voor elkaar vallen. Maar daarna volgt de ellende of liever: de harde realiteit. De communicatie tussen jullie zit niet goed. Bovendien zoekt Kreeft zekerheid en verbinding. Huisje, boompje, beestje dus. Waterman daarentegen blijft liever vrij. Omdat er nog zoveel te zien, te doen en te beleven valt in deze wereld.

Waterman met Leeuw
Jullie zijn tegenpolen. Mission impossible dus? Niet noodzakelijk, want dit wordt spannend. Omdat jullie de kwaliteiten van de ander, die je zelf mist, bewonderen. Maar jullie zijn allebei hardleers en blijven bij het eigen standpunt. Dat wordt dus hard tegen onzacht, wat ook merkbaar is in bed. Maar zoals altijd wanneer tegengestelden elkaar ontmoeten, kan het hier twee kanten uit met als resultaat: een grote flop of een grote liefde.

Waterman met Maagd
Als jullie elkaar ontmoeten, hangt er een mysterieus en seksueel sfeertje in de lucht. En dat maakt jullie nieuwsgierig. Dus ontdekt Maagd dat Waterman hem/haar nooit aan de tafelpoot zal binden met de kreet: ik wil dat je nu thuis en bij me blijft. Integendeel zelfs. Maagd zal dan weer een rustpunt vormen voor Waterman die continu buitenshuis de wereld aan het verbeteren is. Jullie laten elkaar dus vrij, maar net iets té vrij als je het ons vraagt.

Waterman met Weegschaal
Yes, we hebben een winnende combinatie. Want omdat jullie zoveel begrip, aansporing, harmonie en zelfs romantische vervulling bij elkaar vinden, worden jullie onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken. In bed gaat het er luchtig, vrolijk en fantasierijk aan toe. Maar Libra wil per se leiden en Waterman geeft geen duimbreed toe. Daar moet af en toe heibel van komen. Maar jullie vergeven elkaar en blijven in het slechtste geval dierbare vrienden.

Waterman met Schorpioen
Gespannen combinatie. Waterman zit vol ideeën en vragen. Wil alles uitzoeken tot op de bodem . Net als Scorpio die dol is op mysteries. De onafhankelijke Waterman mijdt echter emoties, romantiek, intimiteit en vaak seks. En laat dat nou net de speeltuin van Scorpio zijn. Waterman zoekt voldoening buitenshuis, Scorpio, binnenshuis. Bovendien speelt Waterman liefst de baas, wat Scorpio niet zomaar aanvaardt. Dus… conflicten verzekerd!

Waterman met Boogschutter
Jullie zijn allebei onafhankelijke,vrijheidslievende zielen. Jullie kunnen allebei vechten voor een ideaal en intussen dolle pret met elkaar beleven. Jullie houden beiden van mensen en van actie. Jullie begrijpen, stimuleren en helpen elkaar. Kortom, jullie kunnen prima vrienden en geliefden worden. Maar opgelet: de bruisende Waterman kan de vurige Schutter in lichterlaaie zetten. Bij wijze van spelletje dan …terwijl Schutter het allemaal ernstig meent.

Waterman met Steenbok
Dit wordt geen hoogvlieger. Hier zien we Steenbok versus Waterman. Of het conventionele tegenover het nieuwe, experimentele. Huisje spelen tegenover de wereld intrekken. Status verwerven tegenover idealen verwezenlijken. Fundamentele verschillen dus. Daarnaast doen jullie allebei geen water bij de wijn en vluchten jullie voor echte intimiteit. De start kan best spannend zijn, tot Steenbok achterdochtig wordt, waarna de miserie begint.

Waterman met Waterman
Neem twee mensen die allebei onafhankelijk, vernieuwend en experimenteel gericht zijn. En daarnaast vasthoudend, behulpzaam en menslievend. Kruid dit af met een vleugje koppigheid, excentriciteit en onvoorspelbaarheid. En wat geeft dit? Juist, een vrij zware cocktail die in een normale relatie moeilijk te verteren valt. Bovendien mijden jullie intimiteit en zal seks hier evenmin het bindmiddel vormen. Wat er dan overblijft? Vriendschap, misschien….

Waterman met Vissen
Vissen heeft begrip voor de menslievende, idealistische kant van Waterman. Vissen is ook plooibaar genoeg om te kunnen leven met de eigengereide en vaak koppige Waterman. Maar in werkelijkheid hebben jullie elk iets anders nodig om verliefd te kunnen worden en dat ook te blijven. Waterman moet kunnen bewonderen en aanbidden. Vissen moet emotionele intimiteit voelen. Helaas komen jullie bij elkaar dus maar moeilijk aan jullie trekken.

Real Time Web Analytics