Qmediums-Belgische Paranormale Hulplijn

Passen wij bij elkaar? Matchen wij goed? Een Relatie met een Weegschaal …..

Liefdeshoroscoop WeegschaalWeegschaal met Ram
Jullie worden onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Omdat jullie elkaars tegenpolen zijn. Daarom bewondert Ram openlijk en Weegschaal heimelijk de kwaliteiten in de ander die hij/zij zelf mist. En jullie zullen zeker hete momenten beleven, maar hier houdt het feest op. Want de brute, impulsieve Ram schiet te kort voor de Weegschaal die graag verfijnd versierd wordt. En toch, tussen Ram en Weegschaal kan het echt alles worden of  helemaal niets.

Weegschaal met Stier
Magere communicatie. En toch worden jullie seksueel tot elkaar aangezogen. Omdat Stier en Weegschaal op dit vlak een mysterie voor elkaar blijven. Jullie zijn allebei artistiek gericht en houden van schoonheid. In bed vonkt het, maar Weegschaal vindt het maar niks dat Stier seks en plezier zo ernstig neemt. Eens uit bed blijkt dat jullie elkaar maar bitter weinig te vertellen hebben. Maakt overigens weinig uit voor Weegschaal, hij/zij kan prima zonder de Stier.

Weegschaal met Tweeling
Het klikt meteen omdat Tweelingen en Weegschaal allebei oog hebben voor de mooie en aangename dingen in het leven. Jullie genieten volop van al dat moois, met elkaar of met vrienden erbij. Jullie begrijpen elkaar, want zijn geboren maatjes. Weegschaal speelt de baas, Tweelingen volgt, jonglerend en inspirerend. Als Tweelingen zich vervelen, verbreken ze de band. Om vroeg of laat onvermijdelijk terug de draad op te nemen met hun Weegschaal.

Weegschaal met Kreeft
Weegschaal apprecieert een fijne aanpak in verleiding en seks. Kreeft is degene die deze verlangens kan waarmaken. En kijk, hier stopt het al. Want de rest draait vierkant. Omdat jullie zo verschillend zijn qua temperament en innerlijke drive. Jullie voelen elkaar niet echt aan en staan diep vanbinnen wat afkeurend tegenover de persoonlijkheid en handelswijze van de ander. Uiteindelijk komen jullie tot het besluit dat deze relatie een misverstand was.

Weegschaal met Leeuw
Vrienden en lovers voor het leven? Het zit er hier dik in, al moet het soms via ups en downs. Het eerste contact, en uiteraard alle volgende, verlopen vlot en comfortabel. Weegschaal en Leeuw inspireren en stimuleren elkaar wederzijds. Haar in de boter? Jullie vergeven elkaar snel en focussen liever op de plezante kant van het leven. Die jullie doortrekken tot in bed, waar Leeuw de lakens uitdeelt en Weegschaal o zo flexibel blijkt.

Weegschaal met Maagd
Jullie trillen en leven op een andere vibratie. Weegschaal is luchtig, houdt van mensen om zich heen en zelfs van feestgedruis. Maagd speelt het zoveel liever intiemer, persoonlijker, fijner. Ook tussen de lakens, waar Weegschaal vaak niet sensueel genoeg blijkt. Maagd kan van Weegschaal leren om meer flexibel te zijn en de lichtere toets toe te laten in het leven. Het vergt hoe dan ook veel wederzijdse moeite om deze relatie te blijven volhouden.

Weegschaal met Weegschaal
Het klikt meteen tussen jullie. Is het omdat jullie elkaar zoveel te vertellen hebben? Of omdat jullie elkaar vinden via optimisme, vriendelijkheid, een verfijnde aanpak of artistieke interesses? Wie zal het zeggen, maar het lijkt in elk geval te werken. Tot die andere kant bovenkomt. Jullie zijn beiden dol op intriges en willen allebei bewonderd worden. En als er gevaar dreigt, wordt Weegschaal vaak apathisch, besluiteloos en angstig. En wat dan?

Weegschaal met Schorpioen
Moeilijk en meestal van korte duur. Ondanks het feit dat Schorpioen meer geduld heeft met Weegschaal dan omgekeerd. De beweeglijke Weegschaal houdt ervan te koketteren. De sterke, vasthoudende Schorpioen ook, maar hier speelt altijd dat berekend, manipulatief kantje mee. Want Weegschaal amuseert zich gewoon, terwijl Schorpioen meestal een verborgen agenda heeft. En Weegschaal afduwt van zodra het beoogde doel bereikt is.

Weegschaal met Boogschutter
Vriendjes/partners voor het leven? Dat kan! Jullie kunnen wél breuken meemaken, maar zullen elkaar nooit definitief uit het oog (willen) verliezen. In en uit bed is hier immers zoveel humor, eensgezindheid, begrip, inspiratie en motivatie aanwezig, dat jullie elkaar altijd opnieuw vergeven en de brokken steeds weer lijmen. Oké, Schutter kan soms wel wat lomp uit de hoek komen voor Weegschaal, maar die veegt er uiteindelijk de spons over.

Weegschaal met Steenbok
Weegschaal en Steenbok vinden elkaar vooral in seks, erotiek en fun. Dus, in het departement lichtzinnigheid. En dat kan ongelooflijk veel deugd doen. Maar het betekent niet dat hierdoor een duurzame, liefdevolle band tot stand zal komen. Want hier worden veel stoorzenders actief die de verstandhouding en de harmonie aantasten. Bovendien zijn jullie beiden autoritair en voelen jullie intuïtief elkaars afkeuring aan. Dit is duidelijk geen voltreffer.

Weegschaal met Waterman
Yes, we hebben een winnende combinatie. Want omdat jullie zoveel begrip, aansporing, harmonie en zelfs romantische vervulling bij elkaar vinden, worden jullie onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken. In bed gaat het er luchtig, vrolijk en fantasierijk aan toe. Maar Libra wil per se leiden en Waterman geeft geen duimbreed toe. Daar moet af en toe heibel van komen. Maar jullie vergeven elkaar en blijven in het slechtste geval dierbare vrienden.

Weegschaal met Vissen
Vrij moeilijke zaak. Oké, jullie fascineren en betoveren elkaar mateloos. Want het wederzijds charisma werkt als een levensgrote magneet, waaraan maar niet te ontkomen valt. En dus vertrekken jullie samen op een seksuele ontdekkingsreis. Dat is erg opwindend, maar duurt niet lang. Want Vissen neemt liefde en seks ernstig, waarna Weegschaal de benen neemt en Vissen gefrustreerd achterlaat. En dan hebben we nog niet eens over al de rest gepraat.

Real Time Web Analytics